Schalke forması giyen Naldo'dan moral mesajı

08.10.2018 - 17:48 | Son Güncellenme: 08.10.2018 - 17:49

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Schalke 04’ün tecrübeli defans oyuncusu Naldo, performansları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 3 galibiyet alan Alman ekibi oldukça moralli.

“Üst üste aldığımız galibiyetler bize moral verdi”

Düsseldorf’u 2-0 yendikleri maçın kendisine moral verdiğini söyleyen Naldo, “Üst üste galibiyetler almak çok önemli. Bize zor zamanlarımızda yüzde yüz destek veren taraftarlarımız adına da mutluyum” dedi.

“Werder Bremen maçını kazanmak istiyoruz”

Uzun yıllar Werder Bremen formasını da giyen Naldo, 20 Ekim’de karşılaşacakları maç hakkında ise, ”Werder Bremen iyi sonuçların ardından buraya gelecek. Her zaman kalbimin Werder Bremen için çarptığını söylemiştim. Tabi ki bize karşı değil. Veltins Arena’da kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

Schalke’nin Şampiyonlar Ligi performansı

Grupta Porto ile oynadığı ilk maçta sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Schalke, ikinci maçında ise deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi ve 1-0 galip geldi. Galatasaray ile Schalke 04 arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.hafta maçı 24 Ekim’de Türk Telekom Stadı’nda oynanacak. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler