Schalke, ilk puanını Kruse'nin takımından aldı

18.10.2020 - 22:43 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 22:44

Ozan Kabak ile Max Kruse'nin takımları Almanya Ligi'nde bu hafta birbirlerine rakip oldu. Schalke - Union Berlin maçını kim kazandı?

AJANSSPOR

Almanya Ligi'nin 4. hafta maçında Schalke 04 ile Union Berlin karşılaştı. Zorlu maçta gülen taraf olmadı ve maç 1-1 bitti. Golleri kimler attı? Ozan Kabak ve Max Kruse bu maçta oynadı mı? İşte detaylar...

Schalke ile Union Berlin berabere kaldı

Veltins Arena Stadı'nda oynanan mücadelede ilk yarı 0-0 sona erdi. 55. dakikada Friedrich'in attığı golle Union Berlin 1-0 öne geçti. Bu gole yanıt ise 69. dakikada Gonçalo Paciencia'dan geldi.

Ozan Kabak, Ahmed Kutucu, Max Kruse...

Mücadelede kalan dakikalarda başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Schalke'de Ozan Kabak, cezası nedeniyle maçta giymedi. Ahmed Kutucu yedekler arasında yer aldı ve şans bulamadı. Türk kökenli Alman orta saha Can Bozdoğan 60 dakika oynadı. Union Berlin ekibinde ise eski Fenerbahçeli Max Kruse 77 dakika oynadı.

Schalke, gelecek hafta Ruhr derbisi oynayacak

Bu sonucun ardından Schalke ligdeki ilk puanını aldı. Union Berlin ise 5 puana ulaştı. Ligde gelecek hafta Schalke, Ruhr derbisinde Borussia Dortmund ile deplasmanda karşılaşacak. Union Berlin ise evinde Freiburg ile kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler