Schalke'de Ahmed Kutucu belirsizliği! Transfer...

22.09.2020 - 15:56 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 16:13

Schalke'de sakatlığı bulunan Ahmed Kutucu fit duruma geldi. Futbolcunun Schalke'deki geleceği ise tartışma konusu. Ahmed Kutucu hangi takıma transfer olacak?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Ahmed Kutucu'nun sakatlık durumu merak konusu oldu. Futbolcunun sağlık durumu nasıl? Werder Bremen maçında forma giyecek mi? Ahmed Kutucu, Schalke'den ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde...

Ahmed Kutucu, ayak bileğinden sakatlanmıştı

Milli futbolcu Ahmed Kutucu, Schalke'de yeniden antrenmanlara döndü. Genç hücum oyuncusu, son olarak Schalke'nin antrenmanında sakatlanmış ve ayak bileğinde bir morarma olmuştu.

Werder Bremen maçındaki durumu belirsiz

20 yaşındaki futbolcu, Schalke ile antrenmanlara çıksa da futbolcunun geleceği halen belirsiz. Werder Bremen ile 26 Eylül Cumartesi günü oynanacak lig maçının kadrosunda olup olmayacağı netleşmedi.

Ahmed Kutucu'nun Schalke'de önü kapalı

Alman basınına göre; Ahmed Kutucu'nun başka bir takıma kiralık olarak gitme durumu var. Zira Uth'un geri dönmesi ve İbisevic transferleri futbolcunun önünü kapattı. Oyuncuya Almanya'dan bazı kulüplerin ilgi gösterdiği iddia ediliyor.

Şu anda Türkiye'ye transfer olmayı düşünmüyor

Ahmed Kutucu, bir gün Türkiye'de bir takımın formasını giymek istiyor ama şu anda önceliği kariyerine Avrupa'da devam etmek. Futbolcu başarılı olduktan sonra Premier Lig'de bir takımda oynamanın da hayalini kuruyor.

Senin için hazırladığımız haberler