Schalke'de kaosun sonu gelmiyor!

24.11.2020 - 23:49 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 23:50

24 maçtır kazanamayan Alman takımı Schalke 04'de kriz ve kaos bitmiyor. Schalke 04'de Vedad Ibisevic'in sözleşmesi feshedildi ve Nabil Bentaleb ve Amine Harit de kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Bundesliga'da tam 24 maçtır galibiyet yüzü görmeyen ve son sırada yer alan milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu'nun takımı Schalke 04'de kriz ve kaos sona ermek bilmiyor. Hafta sonu Wolfsburg önünde alınan yenilginin ardından lacivert beyazlı kulüpte bugün çok sayıda gelişme yaşandı.

Kulüp yönetimi teknik işlerden sorumlu direktör Michael Reschke ile yolları ayırırken akşam saatlerinde sezon başında Hertha Berlin'den transfer olan Vedad Ibisevic'in de sözleşmesi feshedildi. 36 yaşındaki Bosna Hersekli golcü oyuncu, pazar günü yapılan antrenmanda yardımcı antrenör Naldo ile kavga etmişti.

Michale Reschke Stuttgart'ta çalıştığı dönemde Ozan Kabak'ı Galatasaray'dan transfer eden kişi olarak ön plana çıkarken daha sonra çalışmaya başladığı Schalke'de yine Ozan kabak'ın transferinde önemli bir rol oynadı.

Diğer yandan Schalke yönetimi Nabil Bentaleb ve Amine Harit'in de kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Schalke kulübü CEO'su Jochen Schneider Bild'e yaptığı açıklamada Ibisevic'in gönderilmesinin kavga nedeniyle olmadığını oyuncunun kulüp ile uyum sağlayamadığı için sözleşmesinin sonlandırıldığını açıkladı.

Bentaleb'in sezon sonunda sözleşmesinin uzatılmayacağını belirten Schneider, Harit'in ise kendine gelmesi ve düşünmesi için bir süre kadroda olmayacağını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler