Schalke'den Liverpool'a Ozan Kabak ültimatomu!

15.04.2021 - 18:30 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 18:32

Schalke 04, Ozan Kabak için Liverpool'a Mayıs ayı sonuna kadar süre verdi. Peki Liverpool Ozan Kabak'ın bonservisini alacak mı, bonservisi ne kadar?

Schalke'den Liverpool'a Ozan Kabak ültimatomu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Schalke 04, Liverpool’a kiralık transfer olarak gönderdiği milli futbolcumuz Ozan Kabak için Ada ekibinden son kararını vermesini istedi.

 

Alman basınında çıkan haberlere göre, Schalke 04 Liverpool’dan Ozan Kabak’ın bonservisini alıp almayacağı konusunda en geç Mayıs ayına kadar yanıt bekliyor. Eğer Liverpool’dan bu transfer için olumsuz bir yanıt gelirse, Schalke Ozan’ı başka bir takıma gönderecek. 

 

Liverpool Ozan Kabak’ın bonservisini alacak mı?

Liverpool bu konudaki kararını henüz net olarak açıklamadı ama İngiliz basını Liverpool Menajeri Jürgen Klopp’un Ozan’ın gelişiminden memnun olduğunu yazdı. Klopp, Arsenal'i 3-0 yendikleri karşılaşma sonrası milli futbolcu için "Ozan ve Phillips 3 maç üst üste gol yemeden maç tamamladı. Gerçekten iyi savunma performansı gösteriyorlar. Umarım ikisi de hep formda kalır" değerlendirmesinde bulundu.

 

Ozan Kabak’ın bonservis bedeli ne kadar?

Liverpool’un Ozan Kabak’ı bonservisiyle transfer edebilmesi için 18 milyon Sterlin ödemesi gerekiyor. Ada ekibi, 21 yaşındaki futbolcuyu devre arası transfer döneminde 1.5 milyon Sterlin’e kiraladı.

 

Ozan Kabak Galatasaray’dan Stuttgart’a 11, Stuttgart’tan Schalke’ye 15 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

 

Ozan Kabak’ın Liverpool’daki performansı

Ozan Kabak Liverpool forması ile 11 maça çıkarken, başarılı stoper henüz gol veya asist üretemedi. Genç futbolcu, son olarak Real Real Madrid'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında 60 dakika forma giydi.

 

Senin için hazırladığımız haberler