Schalke'den Nübel için flaş itiraf!

06.01.2020 - 17:12 | Son Güncellenme: 06.01.2020 - 17:14

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke’nin Başkanı Clemens Tönnies, Bayern Münih’e transfer olan kalecileri Alexander Nübel ve eski kalecileri Manuel Neuer hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Schalke Başkanı, yeni Neuer olarak lanse edilen Nübel’in ayrılmaması için her şeyi yaptıklarını ancak; transfere engel olamadıklarını dile getirdi.

Clemens Tönnies: “Nübel’i kadroda tutmak için her şeyi denedik”

Tönnies, “Nübel’in ayrılığı tabi ki hayal kırıklığı yarattı. Ama onu kadroda tutmak için her şeyi denedik. Ayrılık kararı desteklemeyeceğim bir karardı. Kabul etmek zorunda kaldık” dedi.

Clemens Tönnies: “Manuel Neuer’i anlayabiliyorum”

Öte yandan Schalke Başkanı, bir dönem Schalke'de oynayan şimdilerde ise Bayern Münih kalesini koruyan Manuel Neuer hakkında ise, ”Manuel Neuer ile çok yakınız. Onu anlayabiliyorum. Bayern’de düzenli olarak forma giymek istediğini söylüyor. Neuer iyi bir durumda. Yedekte olması şaşırtıcı olur” ifadelerini kullandı.

Schalke’nin hedefleri…

Takımın hedefleri hakkında da konuşan Tönnies, ”Oynayacağımız futbola konsantreyiz. Hiçbir takım bize karşı oynamak istemiyor. Biz de bundan memnunuz. Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi için çok iddialı konuşup baskı oluşturmak gibi bir fikrim yok” diye konuştu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler