Schalke'den Ozan Kabak ve Suat Serdar açıklaması!

27.04.2020 - 16:02 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 16:06

Bundesliga ekiplerinden Schalke'de Suat Serdar ve Ozan Kabak ile ilgili açıklama geldi. Schalke, Suat Serdar'a yeni kontrat yapmayı düşünüyor. Ozan Kabak'ın sakatlığı konusunda da yeni gelişmeler var...

Schalke'den Ozan Kabak ve Suat Serdar açıklaması!

Almanya Ligi'nde koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik darlık yaşayan kulüplerden biri olan Schalke'de Suat Serdar ve Ozan Kabak ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Suat Serdar, Schalke'de kalacak mı? Ozan Kabak satılacak mı? Milan'a mı gidiyor? Son gelişmeler... 

Suat Serdar için uzun vadeli bir plan düşüncesi

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Bundesliga ekibi Schalke, ekonomik zorluğa rağmen Suat Serdar'ın sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam Suat Serdar'ın daha uzun vadeli bir plan ortaya koymaya hazırlandığı ifade edildi.

Suat Serdar'a yeni kontrat önerilecek

Kulüp yöneticileri her iki futbolcunun da Schalke adına çok önemli isimler olduğuna dikkati çekti. Spor Direktörü Jochen Schneider, "Suat Serdar'ın Schalke'de daha uzun süre kalacağını umuyoruz" dedi. Yeni duruma göre Suat Serdar'a 2024 yılına kadar süren bir sözleşme önerilecek. 

Schalke teknik heyeti Suat Serdar'dan memnun

Suat Serdar, bu sezon 18 maçta 7 gole imza attı. Ayrıca teknik direktör David Wagner, "Takıma çok fazla enerji veriyor. Bu çok önemli. Ama ligin ikinci yarısı kendisi için şanssız maçlarla geçti. Kaliteli ve bize güç katan bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak'tan güzel haber

Öte yandan Alman basını, Ozan Kabak'ın topla birlikte yeniden çalışmalara başladığını yazdı. Takımın yöneticilerinden Sascha Riether, "Ozan, büyük bir ilerleme kaydediyor. Beklenenden daha erken şekilde takıma katılacağını varsayıyoruz" diye konuştu. 

Son günlerde adı transferde anılıyor

Bu arada, Galatasaray'a 11 milyon Euro kazandırarak Bundesliga'nın yolunu tutan Ozan Kabak'ın adı yeniden transferde anılmaya başlandı. 

Milan, Ozan Kabak konusunda ciddi

İtalyan ekibi Milan'a transfer olacağı iddia edilen futbolcu için Schalke'nin 20 milyon Euro gibi bir beklentisi olduğu ve Serie A ekibinin de bu transfer için Hakan Çalhanoğlu'nu takasta kullanmak istediği belirtilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler