Schalke'den Ozan Kabak'a sürpriz

26.03.2020 - 16:21 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 16:24

Almanya Ligi takımlarından Schalke 04, Ozan Kabak için bir kutlama mesajı yayınladı. Ozan Kabak da bu mesaja kayıtsız kalmadı. Ozan Kabak, kaç yaşına girdi? Doğum gününü nasıl kutladı?

Schalke'den Ozan Kabak'a sürpriz

Galatasaray’da parlayan, öncelikle Stuttgart’a transfer olan ardından ise Almanya Ligi’nde Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak, 20 yaşına girdi. Schalke, genç defans oyuncusu için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kabak’ın doğum gününü kutladı. Kabak da kulübe yanıt verdi.

Ozan Kabak için doğum günü mesajı

Koronavirüs salgını sebebiyle futbolcular, evden hazırlıklarını sürdürürken Ozan Kabak ile ilgili Alman ekibinden bir paylaşım geldi.

Ozan Kabak’ı etiketlediler

Schalke, 20 yaşına giren Ozan Kabak için, ”Muhtemelen Schalke’yi tutan herkes böyle bir pasta ister. Şartlara göre doğum gününüzün tadını çıkarabileceğinizi umuyoruz” diyerek futbolcuyu etiketledi.

Ozan Kabak’tan Schalke’ye cevap

Ozan Kabak ise cevaben, ”Güzel dilekleriniz ve gönderdiğiniz bu harika pasta için çok teşekkürler. Umarım bir sonraki doğum günümü sahada galibiyetle kutlayacağız” dedi.

Ozan Kabak’tan teşekkür mesajı

Ayrıca Kabak, kendisine gelen mesajlar için ise, “Yeni yaşımı evde, ailemle kutladım. Tüm dünya için güzel günlerin bir an önce gelmesini diliyorum. Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler