Schalke'den Stambouli için transfer açıklaması! Fenerbahçe...

11.06.2020 - 16:03 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 16:09

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için kadrosuna katmayı düşündüğü isimler arasında gösterilen Benjamin Stambouli'nin geleceği hakkında bir açıklama geldi. Stambouli, Schalke'den ayrılacak mı? Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen oyuncu için ne karar verildi?

Schalke'den Stambouli için transfer açıklaması! Fenerbahçe...

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04 forması giyen ve Fenerbahçe’nin transfer gündemine gelen Benjamin Stambouli ile ilgili bir açıklama geldi. Stambouli, Schalke ile yola devam edecek mi? Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? İşte yaşanan son gelişmeler…

Stambouli antrenmanlara başladı

Ayağı kırıldığı için 2019 yılı Ekim ayından beri Schalke’de forma giyemeyen Stambouli, tekrar antrenmanlara başladı.

Schalke’den Stambouli için açıklama

Takım kaptanlarından biri olan ve Schalke’nin öne çıkan isimlerden biri olarak kabul edilen Benjamin Stambouli ile ilgili kulüp koordinatörü Sascha Rieter’den bir açıklama geldi.

“Olumlu sinyaller verdiğini düşünüyorum”

Henüz yeni sözleşmeye imza atmayan futbolcunun durumu hakkında konuşan Rieter, “Benjamin Stambouli ile sözleşme uzatma konusunda fikir alışverişlerimiz oldu. Bize olumlu sinyaller verdiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Schalke’de kaç maçta oynadı?

Sezon sonu itibarıyla sözleşmesi bitecek Cezayir kökenli Fransız futbolcu, bu sezon Schalke’de 10 maçta 900 dakika oynadı ve skor üretemedi. Kariyerinde daha önce Paris Saint Germain, Tottenham, Montpellier hikayeleri olan Stambouli, sağ ve sol stoper oynamanın dışında ön libero ve merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

Koronavirüs döneminde arkadaşlarına öncülük etti

Alman ekibi Schalke’nin koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik tedbirler aldığı anda diğer takım arkadaşlarına öncülük eden ve alacaklarının bir kısmından vazgeçen futbolcunun Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak baktığı gündeme gelmişti.

Fenerbahçe'nin transfer stratejisine uygun

29 yaşındaki futbolcunun transferi gerçekleşirse, Fenerbahçe'ye bonservis maliyeti çıkarmayacak. Gelecek sezon için maliyeti düşük ve bonservis bedeli olmayan futbolculara yönelen sarı-lacivertliler açısından bu durum cezbedici olarak görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler