Schalke'den transferde Ahmed Kutucu kararı!

16.09.2020 - 12:21 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 12:23

Bundesliga ekiplerinden Schalke'de milli futbolcu Ahmed Kutucu ile ilgili karar verildi.Ahmed Kutucu takımdan ayrılacak mı? Almanya'da hangi takımlar futbolcuya talip oldu?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke'de forma giyen milli futbolcu Ahmed Kutucu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ahmed Kutucu, Schalke'den ayrılıyor mu? Hangi takımlar futbolcu için transfer teklifi yaptı? Gelişmeler ve ayrıntılar haberde...

Yeni transferler sonrasında Schalke'de geri planda kalabilir

Ahmed Kutucu, 2 yıl önce Schalke'nin A Takımı'nda forma şansı bulmaya başladı ve dikkat çeken bir görüntü ortaya koydu. Schalke'de geri dönen Mark Uth, yeni transferler Gonzao Paciencia ve Vedad İbisevic'in gelmesiyle birlikte yedek kulübesine mahkum olabilir.

Schalke, Ahmed Kutucu'yu kiralamak istiyor

Alman basını, Ahmed Kutucu'nun Schalke'de geri planda kalacağı için kulüp tarafından oynayabileceği bir takıma kiralanacağını yazdı. Haberlere göre; Arminia Bielefeld ve Union Berlin Ahmed Kutucu'ya ilgi gösteren kulüpler arasında yer alıyor.

Ahmed Kutucu geçen sezon kaç maçta oynadı?

Ahmed Kutucu'nun Schalke kulübü ile 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun satılmasının değil, kiralanmasının daha büyük bir olasılık olduğu ifade ediliyor. Futbolcu, geçen sezon 28 maçta 3 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Tercihi Türkiye

Ahmed Kutucu, Türkiye A Milli Takımı'nı tercih etmiş ve 2019 yılında oynanan Andorra maçında ilk kez ay-yıldızlı formayı terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler