Schalke'ye dönmeyecek 7 futbolcuyu duyurdular! Can Bozdoğan...

15.10.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 15:17

Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden Can Bozdoğan'ın geleceğiyle ilgili son durumu Alman basını yazdı. Can Bozdoğan, Schalke'ye mi dönüyor? İşte yanıtı...

Schalke'ye dönmeyecek 7 futbolcuyu duyurdular! Can Bozdoğan...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Beşiktaş bu sezon başında Can Bozdoğan'ı Alman ekibi Schalke 04'ten kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Alman basını, futbolcunun Beşiktaş'ta devam etme olasılığını masaya yatırdı. Detaylar haberde...

7 futbolcu arasında Can Bozdoğan da var

Derwesten'de yer alan habere göre; Schalke'nin başka takımlara kiralık olarak gönderdiği 7 futbolcu arasında Alman ekibine dönmeyecek isimler listelenirken onlardan birinin de Can Bozdoğan olması dikkati çekti. Bu isimler arasında Ozan Kabak (Norwich City), Amine Harit (Marsilya), Nassim Boujellab (Ingolstadt), Rabbi Matondo (Brugge), Levent Mercan (Karagümrük), Hamza Mendyl (Gaziantep) bulunuyor.

Beşiktaş bonservisini almaya istekli

Ağustos sonunda kiralık verilen Can Bozdoğan'ın siyah-beyazlı takımda pozitif bir görüntü oluşturduğu ve Beşiktaş'ın oyuncunun bonservisini alma konusunda istekli olduğu aktarıldı. 

Satın alma opsiyonu 2 milyon Euro

Haberde, "Can Bozdoğan, Beşiktaş ile o kadar iyi anlaşıyor ki bu transfer süreci kiralamanın ötesine geçecek" denildi. Beşiktaş'ın futbolcunun transferi için satın alma opsiyonu var. Bu rakamın ise yaklaşık 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor. 

Schalke taraftarları tepkili

Bu arada Schalke taraftarları Can Bozdoğan'ın takımdan ayrılmasına sosyal medyada tepki gösteriyor. Taraftarlar, Can Bozdoğan'ın Schalke'de kalmasının kulübün faydasına olacağı görüşünü savunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler