Schneiderlin transferinde F.Bahçe ve G.Saray karşı karşıya

27.07.2019 - 12:19 | Son Güncellenme: 27.07.2019 - 09:19

Schneiderlin transferinde F.Bahçe ve G.Saray karşı karşıya

Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü Damien Comolli, Morgan Schneiderlin’in menajeri Pascal Boisseau ile bir araya geldi. Everton kulübünün bedelsiz kiralama teklifini kabul ettiği belirtildi..

 

Bu transfer döneminde birçok kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray yine rakip oldu... Sarı-Lacivertliler, ismi bir süredir Galatasaray ile yazılıp çizilen Everton'ın yıldızı Morgan Schneiderlin için atağa kalktı. Kanarya, Fransız ön libero için resmi teklifini yaptı..

 

Everton ile de masaya oturdu

Sportif direktör Damien Comolli, Schneiderlin'in menajeri Pascal Boisseau ile bir araya geldi. Görüşme olumlu geçerken, Comolli ardından da Everton'ın yetkilileri ile görüştü..

 

Maaşının hepsini talep ettiler 

İngiliz kulübünün Fransız ön liberoyu bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye kiralamayı kabul ettiği öğrenildi. Everton, Schneiderlin'in yıllık maaşının ise karşılaşmasını talep etti..

 

Koç ve Yanal'la görüşecek 

Bu paranın bonuslarla beraber 3.2 milyon Euro olduğu belirlendi. Comolli konuyu Başkan Ali Koç ve Ersun Yanal ile değerlendirdikten sonra Everton'a kararını iletecek..

 

Geçen sezon 16 maçta oynadı

Everton'ın 2 yıl önce 23 milyon Euro ödeyerek aldığı Morgan Schneiderlin geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta oynadı. 1 asist yaptı.. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler