"Schumacher'in durumunu biliyorum"

24.05.2020 - 15:53 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 15:54

Alman pilot Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında bir açıklama geldi. Schumacher'in yakın dostlarından biri olan Felipe Massa, bu konu hakkında konuştu. Schumacher'in sağlık durumu nasıl? Massa açıkladı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher, 2013 yılında Alp Dağları'nda geçirdiği kayak kazası sonrası 7 yıldır komada bulunuyor. Hakkında hemen hemen her gün iddialar ortaya atılan Alman pilotun yakın arkadaşlarından biri olan Felipe Massa, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Schumacher'in sağlık durumu nasıl? Massa neler söyledi? İşte yanıtı...

Felipe Massa: "Schumacher'in durumunu biliyorum"

Brezilyalı pilot Felipe Massa, Michael Schumacher'in sağlık durumuna istinaden konuştu. Massa, "Nasıl olduğunu biliyorum, bu konuda bilgim var. Onunla olan ilişkim her zaman çok yakındı. Eşi Corinna ile o kadar yakın değildik. Çünkü yarışlara pek fazla gelmezdi. Onun için zor bir dönem olduğunu biliyoruz" dedi.

"Ailesi açıklama yapmak istemiyor"

Schumacher'in sağlık durumu hakkında net ifadeler kullanmaktan kaçınan Massa, "Ailesi, Schumi'nin durumuyla ilgili açıklama yapmak istemiyor. Bundan rahatsızlık duyuyorlar. Bu durumda bu açıklamayı benim yapmam uygun değil. Sadece her gün, iyileşmesini hayal ediyorum. Onun için dua ediyorum. Oğlu pistte yarışırken onu cesaretlendirmesi ve seyretmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler