Schumacher'in eski menajerinden flaş açıklama: 'Saygısızlık...'

03.04.2019 - 20:28 | Son Güncellenme: 03.04.2019 - 20:33

Schumacher'in eski menajerinden flaş açıklama: 'Saygısızlık...'

Schumacher'in eski menajeri patladı: 'Saygısızlık...'

Geçirdiği kazanın ardından yaklaşık 6 yıldır bitkisel hayatta bulunan Michael Schumacher'in sağlık durumu gizliliğini korumaya devam ediyor.

29 Aralık 2013'te Alp Dağları'nda geçirdiği kayak kazasının ardından bitkisel hayata giren Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in eşi Corinna'ya sert bir tepki geldi.

Formula 1'de 7 şampiyonluğunun yanı sıra bir çok rekora imza atan Alman pilotun bu başarılarına en yakından tanıklık eden isimlerden biri olan eski menjaeri Willie Weber tepkili.

20 yıl boyunca efsane pilotun menajerliğini yapan ve en yakın arkadaşlarından biri olan Weber, Schumacher'in eşi Corina'ya sert eleştirilerde bulundu.

Willi Weber, kahreden kazanın ardından defalarca Michael’ı ziyaret etmek istediğini Corinna'ya defalarca ilettiğini ancak olumsuz yanıt aldığını açıkladı.

Weber, Michael'i her ziyaret etmek istediğinde Corinna tarafından bilerek engellendiğini vurgulayarak, “Beni Michael'ın yanında istemedi çünkü gerçekleri hemen anlayacağımı biliyordu ve bu gerçekleri anlatacağımdan korktu” dedi.

'Tek istediğim Michael'ın sağlık durumunu öğrenmek. Yanında olmak, elini sıkmak yüzüne dokunmak istiyorum. Ancak arkadaşımın yanında olmak istemem yasaklanıyor. Bu büyük bir saygısızlık ve ilkellik"

‘Corinna'nın tutumu anlamsız' "Michael'ı seven milyonlarca insan ve ve bu insanlar onun durumu bilmek istiyor. Corinna'nın Michael'ın sağlık durumuyla ilgili gerçekleri gizleme tutumunu anlamıyorum"

‘Bir gün yine ayaklarının üzerinde’ Eski menajer sözlerini şöyle tamamladı: “Bir gün ayaklarının üzerinde onu göreceğimi umut ediyorum. Ve ben de Schumacher’i bir kez daha kucaklayabileceğim”.

'Yoksa delireceğim' Willi Weber daha önce yaptığı açıklamada, uzun süredir Michael Schumacher için yas tuttuğunu söyleyen belirterek, "Artık bundan vazgeçtim. Yas tutmayı bıraktım. Yoksa delireceğim." ifadelerini kullanmıştı. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler