Schumacher'le ilgili sır yıllar sonra ortaya çıktı!

13.11.2018 - 17:56 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 20:56

Schumacher'le ilgili sır yıllar sonra ortaya çıktı! Açıkladı... Michael Schumacher 2013 yılında tatilde kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası kafasını kayaya çarpmış ve ağır kafa travması geçirmişti.

Schumacher'le ilgili sır yıllar sonra ortaya çıktı!
F1 sürücüsünün kesin durumu hala netlik kazanmazken tedavisi sürüyor...
Efsane pilotla ilgili bir sır, yıllar sonra ortaya çıktı! 23 yıllık eşi Corinna, onunla ilgili bir mektup yazıp Alman müzisyen Sascha Herchenbach'a yollamış.
Schumacher'in eşi Corinna, korkunç kayak kazasından sonra kaleme alınmış bu mektupta, sürücünün durumu hakkında özel bir bilgi paylaşmış. İşte o mektup detayı:
Alman müzisyen Sascha Herchenbach, Schumacher onuruna 'Born To Fight' adında bir ilahi yazıp Schumacher'a bir CD gönderdi ve mektup yazdı.
Herchenbach bir cevap almayı beklemediği bu mektup sonrası, Corinna Schumacher'in el yazısıyla yazılmış bir cevap aldığını söyledi.
Corinna'nın el yazısıyla Alman müzisyene şunları yazdığı öğrenildi: "Bu zor zaman boyunca bize yardımcı olacak mesajınız ve güzel armağanınız için içtenlikle teşekkür ederim."
Corinna Schumacher, yazdığı satırlar arasında kocasının savaşçı bir yapısı olduğunu ve bunun üstesinden geleceğini, pes etmediğini yazdı.
Corinna sözlerinin devamında Alman müzisyene, "Çok nazik olan bu yaklaşımı ve diğer iyi niyetli tüm sözleri almak çok güzel ki bu da ailemiz için büyük bir destek." ifadelerini kullandı.

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler