Schweinsteiger yorumcu oldu! Löw'e eleştiriler...

11.10.2020 - 17:58 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 17:59

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ü eleştirenler arasına Bastian Schweinsteiger de katıldı. Yorumculuğa başlayan Bastian Schweinsteiger Löw için neler söyledi?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

2014 yılında Almanya Milli Takımı ile dünya şampiyonu olan eski orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger, Joachim Löw ile ilgili dikkat çeken eleştirilerde bulundu. İlk kez yorumcu olarak televizyonda futbolseverlerle bir araya gelen Bastian Schweinsteiger neler söyledi? Detaylar haberde...

Schweinsteiger yorumcu oldu, Löw'ü eleştirdi

ARD'de ilk kez spor yorumcusu olarak sahneye çıkan Bastian Schweinsteiger, Alman Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'e eleştirilerde bulundu.

"Milli Takım ile artık özdeşleşmiyor"

Şıklığı ve şaşırtıcı derecede net sözleriyle dikkati çeken Schweinsteiger, "Sonuçlar iyi değil. Çekiciliği biraz kayboldu" derken, Löw'e yüklenerek, "Artık milli takımla özdeşleşmiyor. Bu çok yazık" ifadelerini kullandı.

"İnsanları ekran önüne çekecek bir tepki bekliyorum"

Futbolseverleri tekrar televizyonun önüne çekecek bir tepki beklediğini anlatan Bastian Schweinsteiger, "Orta sahada ve forvette bir oyuncu eksikliği yaşandı. 5'li oynamak yerine 4'lü oynamak da oyun için bence daha iyi olur" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler