Scott McTominay transferinde mutlu son!

25.08.2024 - 19:28 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 19:32

Transfer haberi: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süre kadrosuna katmak için uğraş verdiği Scott McTominay'ın transferinde mutlu sona ulaşıldı. İşte detaylar...

Scott McTominay transferinde mutlu son!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe, yaz transfer dönemi boyunca kadrosuna yeni bir orta saha takviyesi yapmak için girişimlerde bulundu.

G.Saray ve F.Bahçe ile gündeme geldi

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe için listedeki ortak isimlerden biri de Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay oldu. Her iki Süper Lig devi de McTominay'ı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etti.

Sarı-Kırmızılılar, orta sahasını Norwich City'nin Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara ile güçlendirirken, Sarı-Lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Fenerbahçe özellikle hem 6 hem de 8 numara oynayabilen bir isim arayışında.

Yeni adresi belli oldu

Takımlarımızla uzun süre gündemde olan Scott McTominay'ın yeni adresi belli oldu. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Serie A devi Napoli, Scott McTominay'ın transferinde sona geldi.

Son aşamada

Manchester United'ın, İskoç futbolcu için yapılan 30 milyon Euro artı bonuslar içeren bonservis teklifini kabul ettiği belirtildi. McTominay ile yapılan görüşmelerde de son aşamada olunduğu ifade edildi. Transferin yakın zamanda olumlu olarak resmiyet kazanması bekleniyor.

Manchester United kariyeri

Kariyeri boyunca yalnızca Manchester United'ın formasını giyen Scott McTominay, 255 maçta sahaya çıktı. 27 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 29 kez ağları havalandırırken 8 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler