Sebastian Szymanski'nin yeni adresini duyurdular! 2,5 katı bonservis...

Özgür Koç
22.02.2024 - 11:57 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 12:15

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Sebastian Szymanski'nin yeni adresini duyurdular! 2,5 katı bonservis...

AJANSSPOR - HABER

Ligde Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Avrupa'da ise Konferans Ligi son 16 turundaki rakibini bekleyen Fenerbahçe'de takımın yıldız isimleri hakkında transfer iddiaları bitmek bilmiyor.

Milan, Szymanski'yi istiyor iddiası

Fenerbahçe ile ilgili son transfer iddiası takımın Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski hakkında... İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin sezon başında 9.75 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Szymanski için İtalyan devi Milan'ın ciddi şekilde ilgisi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ferdi'nin yerini dolducak ismi buldu! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Milan orta sahasını Szymanski ile güçlendirecek

Haberde yer alan detaya göre, yaz transfer döneminde orta sahaya takviye yapmanın hesaplarını yapan Milano temsilcisi bu sezon yaptığı istatisiklerle dikkat çeken Polonyalı futbolcuyu kadrosuna kazandırmak istiyor.

Milan'ın İtalya Serie A'da tekrar şampiyonluk kazanmak istediği detayına vurgu yapılırken bu kapsamda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladığı aktarıldı.

Bonservis bedeli 25 milyon Euro

Bu sezon çıktığı 39 maçta 12 gol, 14 asistlik performans sergilediğine vurgu yapılan oyuncu için Fenerbahçe'nin Szymanski'yi kadrosuna katarken ödediği 9.75 milyon Euro'nun yaklaşık 2,5 katı yani en az 25 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de efsanelerin heykelleri Atatürk'ün yanına taşınıyor!
Habere Git

Napoli ve Real Sociedad da takipte

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek 27 yaşındaki orta sahayı Milan'ın dışında Napoli ve Real Sociedad'ın da yakından takip ettiği ve yaz transfer döneminde hamle yapabileceği kaydedildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler