Şebin: ''Curling bir aşktır!''

10.07.2017 - 17:35 | Son Güncellenme: 10.07.2017 - 17:35

Türkiye Curling Federasyonunun organizesinde 5 ilden Erzurum'a gelen 70 öğrenciye, curling eğitimi verildi.

Federasyon tarafından organize edilen bir etkinlik çerçevesinde Osmaniye, İstanbul, İzmir, Muğla ve Zonguldak’tan 70 öğrenci, curling eğitimi için Erzurum'a geldi.

Erzurum Curling Salonu'ndaki kursta, bir hafta boyunca 12 antrenörden ilk kez curling eğitimi alan öğrencilere, bu sporun incelikleri aktarıldı.

Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere, Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, kursun koordinatörlüğünü de üstlenen federasyonun asbaşkanı Murat Akın, yönetim kurulu üyesi Erdal Karahan ve Curling İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık tarafından sertifikaları verildi.

Şebin, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Curling bir aşktır" sloganıyla yola çıkıp bu sporda büyük mesafe kat ettiklerini belirtti.

Şebin, görevine yaklaşık bir yıl önce başladığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bir yıl önce geldiğimiz yönetimde, federasyonumuzun özerkleşmesini sağladık. Türkiye'nin birçok yerinde curling salonu açtık ve insanların bu sporu öğrenmelerini sağladık. Erzurum'daki yaz gelişim kampına katılan ve sertifika kazanan kursiyerleri kutluyorum. Antrenörlerimizi tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler