Seçil Erzan davasında flaş söylem! İnandırıcı bulmadım

Burak Alaca
02.12.2023 - 01:03 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 01:25

Türkiye'de gündeme oturan ve futbol camiasından birçok ismin dolandırıldığı Seçil Erzan davasında flaş bir söylem daha ortaya çıktı. İşte detaylar...

Seçil Erzan davasında flaş söylem! İnandırıcı bulmadım

AJANSSPOR-HABER

"Yüksek karlı gizli fon" projesiyle yaşanan dolandırıcılık davasının sanığı Seçil Erzan'ın telefonunda "Nursel abla" ismiyle kayıtlı kişi ile mesajlaşma içerikleri basına sızdı.

"Her şeyi öğrendi, çok korkuyor"

OdaTV özel haberinde yayınlanan mesajlarda Seçil Erzan'ın Nursel abla isimli şahsa attığıbir mesajda “Abla Candaş her şeyi öğrendi. Bana çok üzüldü fakat yanımda duramıyor. Çok korkuyor” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

"Bu ilişki kariyerime zarar verecek dedim"

OdaTV'ye konuşan Seçil Erzan'ın eski sevgilisi "Seçil'den ayrılmadan önce benim kabul edemeyeceğim bazı ilişkilerinin olduğunu öğrendim. Bunları buradan söylemem çok doğru olmaz. Kendisine bunları bildiğimi ve bu ilişkilerin kariyerime zarar verebileceğini söyledim. Erkek arkadaşı olarak yanında durmanın birçok sebepten dolayı doğru olmayacağını kendisine bildirdim. Sanırım o konuşma bu konuşmadır." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fotoğrafları çıktı! İşte Seçil Erzan'ın odasına girenler! Selçuk İnan, Emre Belözoğlu...
Habere Git

Seçil Erzan'dan neden ayrıldığını açıkladı

Seçil Erzan'dan neden ayrıldığını açıklayan Çağdaş Gürol "Ortada Erzan'ın çözemediğim eski ilişkileri ve mevcut açıklanamaz bir durum vardı. Bu durumu kendisine söyledim ve o dönemde kendisinden ayrıldım. Sanırım ilgili yazışma bununla ilgili. Kısacası olay Seçil'in özel hayatına ilişkin bir durumdur banka veyahut diğer konularla ilgili değil." dedi.

"Bana inandırıcı gelmedi"

Seçil Erzan'ın kendisine sunduğu gerekçeleri yetersiz bulan eski sevgilisi "Tam olarak hayatındaki sorunu bana söylemesi gerektiğini söyledim. Hedeflerini tutturamadığını ve müdür yardımcısı olabileceğini ama olamadığını söyledi. Çok inandırıcı bulmamakla birlikte çok da sorgulamadım. Ayrılma dönemi inanılmaz asabi ve sinirli birisine dönüşmüştü. Açıkçası kime neyi hangi saikle yazdı tam olarak da çözemiyorum. Dosyada tanık olduğum için daha fazla da açıklama yapmam doğru olmayacak." dedi.

Cüneyt Özdemir Fatih Terim'i savundu

Gazeteci Cünyet Özdemir konu ile adı anılan eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i "Bunun adını 'Fatih Terim fonu' koydular. Bu fonun 35 kez adı geçiyor ama Fatih Terim ne şikayetçi ne de şikayet edilen. Sadece Seçil Hanım'ın Fatih Terim'in adını kullandığını görüyoruz." ifadeleri ile destekledi.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler