Ankaragücü'nde Sedat Ağçay, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
12.03.2023 - 17:12 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 17:22

Süper Lig’in 25. haftasında evinde karşılaştığı Alanyaspor’u 2-0 mağlup eden Ankaragücü'nde teknik direktör Sedat Ağçay, maç sonu 3 puanın sırrını açıkladı.

Ankaragücü'nde Sedat Ağçay, Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü sahasında Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek 3 maç sonra galip geldi.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay, açıklamalarda bulundu.

"İyi bir bütünlük yakaladık"

Ağçay, zor bir maç olacağını bildiklerini, saha ve seyirci avantajlarını kullanmak istediklerini dile getirerek, “Ankaragücü camiası bugün bir bütünlük yakaladı. Taraftarımız, yöneticimiz, başkanımız ve futbolcularımızla birlikte iyi bir bütünlük yakaladık. Bunu da sahaya yansıtarak güzel bir sonuç aldık." dedi.

"Boş dönmeyeceğiz"

Takım olarak Süper Lig'dki hedeflerine de değinen Ağcay, "İnşallah haftaya deplasmanda da boş dönmeyeceğiz ve daha üst sıralara tırmanacağız. Hedefimiz ve isteğimiz bu doğrultuda." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ersun Yanal'dan özeleştiri: "Daha fazla istediler"
Habere Git

"Daha erken de dönebilir"

Son olarak sakatlığı bulunan Marquez'in son durumuna değinen Ağcay, "Marquez’in adelesinde ufak bir yırtık var. Tedavisi de 10 gün falan olur diye söylenildi. Fakat kuvvetli bir oyuncu, daha erken de dönebilir. İnşallah nüksetmez de en kısa zamanda döner.” değerlendirmesinde bulundu.

Ankaragücü, puanını 25'e yükseltti

Öte yandan MKE Ankaragücü'nün galibiyet gollerini 18'de Ali Sowe ile 76'da Milson kaydetti. Bu sonuçla MKE Ankaragücü puanını 25'e yükseltirken, Corendon Alanyaspor 28 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler