Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay Beşiktaş Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
05.03.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 21:48

Son dakika | Süper Lig'de MKE Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanında 2-1 kaybetti. Teknik direktör Sedat Ağçay maçın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay Beşiktaş Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş deplasmanına giden MKE Ankaragücü, zorlu mücadeleyi 2-1 kaybetti. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Ağçay açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıda oyun ve pozisyon üstünlüğünü yakaladık"

Sedat Ağçay, "Böyle maçların atmosferi yüksek. Beşiktaş ev sahibi avantajını kullandı. İlk yarıda oyun üstünlüğünü ve pozisyon üstünlüğünü yakaladık ama son 5 dakikada büyük takımların neler yapabileceğini gösterdi" şeklinde konuştu.

"Bu maçtan alınacak dersler var"

Sözlerine devam eden Ağçay, "İkinci yarı da iyi bir oyun oldu. skor olarak memnun edici değil ama oyun olarak memnunum. Bu maçtan alınacak dersler var. skor hariç oyundan memnunum. Biz büyük camiayız" dedi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Beşiktaş'tan memnun!
Habere Git

"Bulunduğumuz yer, hak ettiğimiz yer değil"

Ankaragücü Teknik Direktörü, "Bulunduğumuz yer, hak ettiğimiz yer değil ama oyun ilerisi için umut verdi. En kısa sürede üst sıralara çıkacağız" açıklamasını yaptı.

"Kendi hatamızdan baskı yedik"

Ağçay, "Genel olarak iyiydik. Kendi hatamızdan baskı yedik. Takımın hepsi reaksiyon verdi. Ancak daha üstünü yapabilecek gücümüz var. Saha içinde böyle mücadele ettikten sonra nasibimizi alırız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler