Sedat Şahintürk'ten transfer açıklaması: Şenol hocayla görüştüm!

15.06.2018 - 16:16 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 19:26

Geride kalan sezonu Balıkesirspor'da kiralık olarak geçiren Beşiktaş'ın genç futbolcusu Sedat Şahintürk, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sedat Şahintürk, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Amacım Beşiktaş'ta süre bulmak'

Geçen sezonun kendisi adına iyi geçtiğini belirten Sedat Şahintürk, "Başarılı bir sezon geçirdim. 1. Lig benim için iyi bir tecrübe oldu. Yeni sezonda amacım Beşiktaş'ta süre bulmak" dedi.

'Milli takım forması giymek çok gurur verici'

Transferi hakkında da konuşan Sedat, ''Resmi olarak teklif almadım ancak kulağımıza gelen şeyler var. Benim öncelikli hedefim Beşiktaş'ta süre alabilmek ve Şenol hocaya kendimi ispatlayabilmek. Şenol hocayla da görüştüm. Tamamen buna odaklıyım. Milli takım forması giymek çok gurur verici bir olay. Ay-yıldızlı armayı taşımak güzel bir duygu. İnşallah A Milli Takımı'da görürüm" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un kendisine destek olduğunu belirten genç futbolcu sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bir kanat oyuncusu için skora katkı yapmak ve gol atmak önemli. Antrenmanlarda sürekli uzaktan şut çalışıyorum. Maçlarda da bunun meyvelerini topluyorum. Benim tarzıma Süper Lig uyuyor. Çünkü daha teknik bir lig. 1. Lig ise mücadeleye dayalı bir lig. Cenk Tosun ile bugün bayramlaştık. Takımdaki diğer ağabeylerimle de görüşme halindeyim. Cenk ağabey devamlı destek oluyor. Kendisine çok şey borçluyum. Hala iletişim halindeyiz"

Senin için hazırladığımız haberler