Sefer Yılmaz: "Ligin sonu Süper Lig olacak"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika | Bodrum FK, Çorum FK maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz açıklama yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol 1. Lig'in 34'üncü haftasında Çorum FK ile Bodrum FK karşı karşıya gelecek. Bodrum FK, 7 Nisan Salı günü saat 20.00'deki maçın hazırlıklarına Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde devam ediyor. Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK maçı hakkında açıklama yaptı.
"Ligin sonu Süper Lig olacak"
Mücadele öncesi değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, 4 maçlık seri yakaladıkları için çok keyifli olduklarını belirterek, "İnşallah bir ilki başarıp 5. maçı da kazanırız ve daha önce elde etmediğimiz bir başarıya ulaşırız. Bu tür galibiyetlerden sonra moralimiz yüksek oluyor. Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız, o yüzden ara vermeden antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Son bir ay bizim için çok güzel geçiyor. Tek üzüntümüz sakat ve cezalı oyuncularımızdı ancak onlar da yavaş yavaş takıma katılıyor. Devre arasında 7-8 haftalık bir kayıp yaşadığımız dönem olmuştu, o süreçte puanlar kaybetmiştik. Şu sıra onların telafisini çok güzel bir şekilde yapıyoruz. Hem maçları kazanıyoruz hem sakat oyuncularımız geri geliyor hem de cezalılarımızın süresi doldu. Ligin sonuna doğru çok güzel bir hava yakaladık, iyi bir form grafiğiyle finale giriyoruz. Bu bizim için çok güzel bir gösterge. Taraftarlarımız da son haftalarda bizi harika destekliyor. İnşallah ligin sonu Süper Lig olacak. İçimizden geçen bu ve bunun için en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.
Yılmaz, "Uzun süreli sakatlıklarımız vardı. Celal ve Gökdeniz'in durumlarını biliyorsunuz, Celal'in biraz daha zamana ihtiyacı var ama Gökdeniz inşallah önümüzdeki haftadan itibaren ufak ufak süre almaya başlayacak. Cenk'in de birkaç haftası daha var. İsmail'i bu hafta ilk defa kadroya aldık. Mustafa'nın bir maç daha cezası var. Mert'in cezası bitti, bu hafta ondan yararlanabileceğiz. Ligin sonuna doğru tam kadro oluyoruz. Sakatlar, cezalılar ve formsuzlar yavaş yavaş takıma döndü. Bu durum elimizi daha da güçlendirdi" diye konuştu.




