Haris Seferovic, Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu transferini değerlendirdi

12.09.2024 - 00:32 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 00:35

Galatasaray ve Benfica'nın eski futbolcusu Haris Seferovic, Sarı-Kırmızılılar'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklama yaptı.

Haris Seferovic, Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu transferini değerlendirdi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2022'de Benfica'dan Galatasaray'a kiralık olarak gelen Haris Seferovic, Portekiz temsilcisinin Kerem Aktürkoğlu transferini değerlendirdi. O Jogo'ya konuşan Seferovic, milli futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Galatasaray'da zihinsel olarak çok güçlü olduğunu gösterdi"

Haris Seferovic, "Kerem harika bir oyuncu, her zaman hücuma dahil oluyor. Rakip savunma hatları arasında birçok dengesizlik yaratabiliyor. Galatasaray'da zihinsel olarak çok güçlü olduğunu gösterdi. Orada oynamak için güçlü olmanız lazım tıpkı Benfica'da olmak zorunda olduğunuz gibi" dedi.

"Bitiricilik konusunda çok iyi"

Seferovic, "Bitiricilik konusunda çok iyi, aynı zamanda teknik olarak da öyle. Hücumun her zaman önemli bir parçası. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Benfica'da daha da gelişebilir çünkü tekniğinin yanında çalışkan da bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da oynarken onu çok beğeniyordum"

Seferovic, "Galatasaray'da oynarken onu çok beğeniyordum. Gol ve asist yapmak konusunda iyiydi ve her zaman kazanmak isterdi" açıklamasını yaptı.

Seferovic'in Galatasaray performansı

Galatasaray formasıyla 13 maça çıkan Haris Seferovic, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler