Konyaspor - Galatasaray maçı sonrası Muslera ile Sehic Kavgası

Orhan Gülek
17.03.2023 - 23:37 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 23:53

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da kaleci Muslera ile rakip takımın kalecisi Sehic arasında ipler gerildi.

Konyaspor - Galatasaray maçı sonrası Muslera ile Sehic Kavgası

AJANSSPOR - HABER

Centilmenliğiyle her renkten taraftarın gönlünü kazanan Fernando Muslera, Konya'da adete çıldırdı. Galatasaray'ın Uruguaylı kaptanı, takımının attığı galibiyet golüne sevinen Konyaspor'un kalecisi İbrahim Sehic'e sert bir şekilde müdahale etti. Muslera, bu pozisyonda sarı kart gördü. 

Icardi'yi taklit etti

Gollle birlikte kalesini terk eden Sehic, Muslera'nın bulunduğu kale tarafındaki Galatasaray taraftarına giderek Mauro Icardi'nin gol sevincini taklit etti. Bunu gören Muslera, duruma çok sinirlendi ve koşarak Sehic'e koştu. Uruguaylı eldiven mevkidaşını sert bir şekilde itti. Konyalı diğer oyuncular da aynı şekilde Muslera'ya karşılık verdi. Hakem Zorbay Küçük, Muslera'ya sarı kart gösterdi.

Muslera, Dünya Kupası'nda da kavga etmişti

Genel olarak sakinliğiyle ve rakiplere karşı centilmenliğiyle bilinen Muslera, Katar'daki Dünya Kupası'nda rakip oyuncularla yaptığı kavgada nedeniyle FIFA tarafından milli maçlarda geçerli olmak üzere 4 maç ceza almıştı.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın tarihi serisi Konya'da bitti
Habere Git

Adil Demirbağ: "Sehic'le bu konuyla ilgili konuşmadım"

Karşılaşma sonrası konuyla ilgili Ajanspor'dan Salim Manav'a konuşan Konyasporlu Adil Demirbağ, "Icardi ile yaşadığımız pozisyon saha içinde kaldı. Şu anda konuşmanın pek bir önemi yok. Muslera'yla Sehic arasında yaşanan pozisyon hakkında bir bilgim yok Sehic'le de bu konuyla ilgili konuşmadım." dedi.

Muslera, şampiyonlukta başrolde

2011 yılından beri Galatasaray forması giyen ve bu süreçte tam 5 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera, bu zaferlerin birçoğunda başrolde yer aldı.

Muslera'nın bu sezonki performansı

Ligdeki 23 maçta 18 gol yiyen tecrübeli file bekçisi, tam 10 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Sözleşmesi 2024 yazında sona erecek olan Nando, Türkiye'deki geleceğiyle ilgili olarak, "Vücudum izin verdiği sürece oynamaya devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler