Şekip Mosturoğlu: "Derbide önemli bir fırsatı kaçırdık"

29.10.2017 - 01:28 | Son Güncellenme: 29.10.2017 - 01:28

AJANSSPOR- Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Mosturoğlu, "Kulüpler Birliği'nde yapılan çalışmanın muhattabı kulüpler. Dursun Bey (Özbek) bana ve Feridun Beye (Tankut) yetkiler verdi. Sağ olsun, anlaşıyoruz. Geçmiş yönetimlerde de bu vardı. Biz çok uzun süredir Kulüpler Birliği toplantısına katılıyoruz. Sadece kısa bir süre katılmadık.

Caner Erkin'e verilen cezayı ikiye ayırmak lazım. Etik olarak mı? Fazla olduğunu söyleyebilirim. Yüksek bir ceza, ceza düşer mi? Bu konuda bir fikrim yok! Caner'in eylemini başka eylemlerle emsallerseniz, daha fazla ceza alınacak pozisyonlar olacaktır. Görüntülerle ceza verilebiliyor, bunu UEFA'da daha önce yaptı.

Herkesin hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor. Futbol topluma örnek olan bir enstitüsü insanların daha dikkatli olması lazım. Galatasaray derbisinden alınan 1 puana kim sevindi? Derbide önemli bir fırsatı kaçırdık. Hakemin hataları oldu. Lig uzun bir maraton, mutlaka bir takvim içerisinde puan farkları kapanacaktır, rakiplerimiz puan kaybı yaşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

(KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler