Şekip Mosturoğlu : "Dostluğumuz sürecek ama..."

10.08.2017 - 14:31 | Son Güncellenme: 10.08.2017 - 14:31

Şekip Mosturoğlu : "Dostluğumuz sürecek ama..."

AJANSSPOR – Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı’nda başkan yardımcılığı görevini üstlenecek. Mosturoğlu, toplantı sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Mosturoğlu’nun yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şöyle :

"Hayırlı olsun. Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı seçildi. Göksel Bey, Kulüpler Birliği’ni iyi bir noktaya getirmişti. Daha da yukarılara taşıyacağız. Türk futbolunun sıkıntıları var. Başta holiganizm olmak üzere gerekeni yapacağız. İki aday çıktı ve Dursun Bey başkan oldu. Hayırlı olsun."

"Bakıldığında Aziz Yıldırım toplantılara neden katılmadığını daha önce açıklamıştı. Herhangi bir küslük yok. Biz futbolda barış, dostluk hakim olsun istiyoruz. Kulüpler Birliği bir taraftır ama onun dışında başka paydaşlar da var. Zaman zaman istenmeyen tabloların nedenine baktığımızda kuralların uygulanmaması öne çıkıyor. 100 yıllık kulüpleriz. Dostluğumuz sürecek ama Türk futbolu bu dostluklar üzerinden sadece bir yere varamaz."

"Biz Fenerbahçe olarak kendi görüşümüzü belirttik. Kulüpler Birliği’nde bu konu konuşulmadı. Biz Fenerbahçe olarak Aziz başkanla düşüncemizi dile getirdik. Kulüpler sıkıntı yaşıyor. Organizasyonda yetkisi yok kulüplerin ama meydana gelen şeylerden ötürü baş sorumlu oluyor. Konyaspor mesela ceza aldı. Burada cezaların şahsiliği önemli. Cezaların bireyselleşmesi ve olaylara karışanların cezalandırılması toplantıda konuşuldu. Kulüpler olarak elimizden gelen gayreti zaten gösteriyoruz."

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler