Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım hastaneden taburcu oldu

07.01.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 15:36

Aziz Yıldırım'ın koronavirüse yakalandığı hastanede tedbir amaçlı yattıktan sonra son testinin negatif çıkmasıyla hastaneden ayrıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım hastaneden taburcu oldu

Fenerbahçe'nin eski başkanı 69 yaşındaki Aziz Yıldırım, Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldığı duyurulmuştu.

 

Hastaneden taburcu oldu

Sarı lacivertli kulübün eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu yaptığı açıklama ile Fenerbahçe taraftarlarının yüreklenie su serpti. Mosturoğlu yaptığı açıklamada; "Sayın Aziz Yıldırım'ın, dün yapılan koronavirüs testi negatif çıkmış ve tedbir amaçlı yatmış olduğu hastaneden ayrılarak evine geçmiştir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe eski Medya İletişim Direktörü Necati Mete de sosyal medya hesabından, "Aziz Başkan’ın covid testi geçen hafta pozitif çıkmıştı. Tercihe bağlı bir kaç gün hastanede kaldı, dün itibariyle de testi negatif çıktı ve hastaneden ayrıldı. Hafif atlattı, durumu çok şükür iyi." paylaşımında bulundu.

 

Kalbine stent takılmıştı

Daha önce yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olan ve kalbine stent takılan Aziz Yıldırım'ın şeker ve tansiyon hastalığı olduğu biliniyor.

3 Temmuz davası döneminde de hastaneye kaldırılmıştı

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu kaldığı dönemde rahatsızlanan Yıldırım hastaneye kaldırılmış ve burada tedavi görmüştü. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal sessizliğini bozdu! Fenerbahçe'den teklif...
Habere Git

Yargıtay beraat kararını onadı

Geçtiğimiz günlerde Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 3 Temmuz 2011'de başlayan 'Futbolda Sözde Şike Kumpası' davasında 13. Ağır Ceza mahkemesinin Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile diğer isimler hakkında verdiği beraat kararını onamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler