Selahattin Baki: "Keşke böyle bir görüntü vermeseydik"

Akın Ungan
26.05.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 09:22

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, başkanlığa aday olan Ali Koç'un yeni listesinde yer almadı. Baki, konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Selahattin Baki: "Keşke böyle bir görüntü vermeseydik"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulüpte yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı. Koç'un yeni yönetim listesinde ise Selahattin Baki yer almadı. Baki, Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu.

"Başkanımızdan aramızda kötü bir kan, kötü bir enerji yok"

Selahattin Baki, "6 sene burada çoğumuz yıprandık, elimizden geleni yaptık. Böyle bir 6 yıldan sonra hatta totalde de 10 yıldan sonra mutlaka yeni yüzlerin olması gerekiyordu. Başkanımızla bu konuda konuştuk, aramızda kötü bir kan, kötü bir enerji yok" ifadelerini kullandı.

"Tatsızlık yaşadık o da bir ağabey-kardeş refleksiydi"

Sözlerine devam eden Baki, "Geçen pazar günü bir tatsızlık yaşadık o da bir ağabey-kardeş refleksiydi çünkü beni çok uyardı o konularda. Yine de hoş değildi görüntü olarak, keşke böyle bir görüntü vermeseydik. Bunlar geçici pozisyonlar, başkanımız 'İhtiyacım olduğu zaman seni arayacağım' dedi" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı: "Neden Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine dönüşmeyelim"
Habere Git

"Çok şey aldı götürdü benden o maç..."

Baki, "Beni 6 yılda en çok üzen şey... Beni yakından tanıyanlar iyi bilir, kötü travmaları çabuk atlatabilen birisiyim. Babamın vefatında böyle olmuştur, iflas ettik orada da böyle olmuştur. Ancak 3. yılımızdaki Sivas maçını içimden atamıyorum. Çok şey aldı götürdü benden o maç. Sağlığımın bile aynı olmadığını hissettim, hayatımda ilk defa" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler