Selahattin Baki: "Bizim çocuklar şampiyonluğu istiyor"

Orhan Gülek
05.04.2021 - 21:43 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 23:08

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Denizlispor galibiyeti sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki: "Bizim çocuklar şampiyonluğu istiyor"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Denizlispor'u ağırladı. KadıköY Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, önemli açıklamalarda bulundu.

"Nice puan farklı kapandı"

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Sipahioğlu "Takımımızı ve Emre Belözoğlu'nu tebrik ediyorum. Şampiyonluk ateşini yakmamız gereken bir maç olduğunu biliyorduk. İlk yarı iyi bir futbol ortaya koyamadık. İkinci yarı biraz daha mücadeleci ve isteyen bir Fenerbahçe olarak sahaya çıktı. Daha önce hepimizin yaşı aklı, hafızası yetiyor. Nice puan farklı kapandı. Gerek lehimize, gerek aleyhimize. Fenerbahçe bugün önemli bir psikolojik dönemeci döndü. Bu da doğal olarak rakiplerimizi rahatsız edecektir" ifadelerini kullandı.

"hodri meydan, çıkın konuşalım"

Galatasaray lisesi müdürünün "1959 öncesi şampiyonluklar sayılmalı" çıkışınada değinen Baki "Galatasay Lisesi olayıyla ilgili, aklın yolu bir. Galatasaray Kulübü'ne dedik, istediğiniz platformda tartışalım dedik. 4 gün geçti aradan hala bir cevap yok. Ben buradan tekrar söylüyorum, hodri meydan, çıkın konuşalım." açıklamasında bulundu.

 Son olarak takımın son durumu hakkında ise Baki, şu ifadeleri kullandı:
 
"Ben inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Yeni sayfamızda inancımız sonsuz."

Metin Sipahioğlu: "Acele edilmesi yönünde bir baskımız yok"

Fenerbahçe Yöneticisi Metin Sipahioğlu ise şampiyonluk sayısıyla ilgili olarak, "Bizim federasyondan tek beklentimiz adil bir karar verilmesi. Acele edilmesi yönünde bir baskımız yok. Adil bir kararın enine boyuna incelenmesi, kulüp olarak tek beklentimiz bu. Federasyonun sitesinde bile ilk Türkiye şampiyonun kim olduğu yazılı. Aksi bir durum düşünmek istemiyoruz."  değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Yöneticisi: "Haklı değil, meşru değil, hukuki değil"

Senin için hazırladığımız haberler