Selçuk Ernak galibiyeti değerlendirdi

18.10.2015 - 22:03 | Son Güncellenme: 18.10.2015 - 22:03

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, "Dördüncü periyotta takımımın doğru mücadeleyi göstererek rakibimizi 8 sayı farkta tutarak maçı rahat kazanmasını bilmesi, beni mutlu etti" dedi.

Trabzonspor Medical Park'ı 88-69 yendikleri Spor Toto Basketbol Ligi maçının ardından basın toplantısında konuşan Ernak, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrıldıkları için oyuncularını tebrik etti.

Yeni bir takım olma ve uzun süre maç yapmamanın zorluklarıyla boğuştukları bir dönemde bu maça hazırlandıklarını belirten Ernak, şöyle konuştu:
"Planlarımızı tam olarak sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Trabzon Medical Park takımı çok geniş ve kaliteli bir kadroya sahip. Planlarımızı uyguladığımızda kendi takım karakterimizi terk ettiğimiz periyotta bizi ciddi cezalandırdılar. Dördüncü periyotta takımımın doğru mücadeleyi göstererek rakibimizi 8 sayı farkta tutarak maçı rahat kazanmasını bilmesi, beni mutlu etti. Umarım bu performansımızın üzerine bir şeyler katarız. Çünkü zor bir fikstür bizi bekliyor. Çarşamba günü Unics Kazan, hafta sonu da Anadolu Efes ile oynayacağız. Biz ancak bu kadar mücadele edersek bu ligde iyi bir yerde oluruz. Bütün takımın bunun bilincinde olması beni sevindiriyor."

Senin için hazırladığımız haberler