Selçuk Ernak: Play-off'a kalmakla yetineceğimizi düşünmeyin

08.05.2018 - 22:31 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 22:31

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Doğuş'a 83-79 mağlup olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, "Kimse bizi play-off'a kalmakla yetineceğimizi düşünmesin." dedi.

Ernak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, galip gelen Fenerbahçe Doğuş takımını tebrik etti.

Avrupa'nın en kuvvetli takımlarından biriyle maçın sonuna kadar mücadele edebilen oyuncularıyla gurur duyduğunu dile getiren Ernak, "Bizim için güzel olan son dönemlerde yaşadığımız büyük sakatlıklardan yavaş yavaş kurtulmaya başlamamız ve daha çok oyuncudan faydalanabilir hale gelmemiz. Bu, ligin son haftasında ve play-off'ta bizim için çok önemli. Umarım önümüzdeki hafta çok daha kuvvetli ve formda bir şekilde oynayabiliriz." diye konuştu.

Avrupa'nın zirvesine oynayan ve bu kupayı kazanmaya çalışan Fenerbahçe Doğuş'a Dörtlü Final'de şans dileyen Ernak, "Umarım onlar da şampiyon olurlar. Türk basketbolunu geçen seneki gibi onurlandırırlar. Bu, hepimizin kavgası. Bütün Avrupa'da mücadele eden kulüplerin kalpten yanındayız." ifadelerini kullandı.

Ernak, dikkatlerini Eskişehir Basket maçı hazırlıklarına vereceklerini belirterek, "Daha sonra play-off'ta rakibimiz kim olacaksa en kuvvetli şekilde karşısına çıkmaya çalışacağız. Kimse bizi play-off'a kalmakla yetineceğimizi düşünmesin." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler