Selçuk Ernak'tan savunma vurgusu

16.12.2017 - 20:13 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 20:13

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, Gaziantep Belediye'yi 79-57 yendikleri karşılaşmada iyi savunma yaparak sonuca gittiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, rakip takım Gaziantep Belediye'nin bir değişim sürecinden geçtiğine değinerek sezonun kalan kısmında başarılar diledi. 

Belli bir disiplinde kalmanın öneminin oyuncular tarafından anlaşıldığını ve maçın başından sonuna bu disiplini kaybetmediklerini belirten Ernak, "Evimizde, olması gerektiği gibi iyi savunma yaparak oynadık. Rakibimizi 57 sayıda tuttuk. Rakibi 60 sayının altında tutmak bizim için çok önemli bir gösterge. Bu yönde takımımızın çok geliştiğini düşünüyorum." dedi.  

Takımda eksik noktalarını hala tamamlayamadıklarını ifade eden Ernak, "Takımımızın ihtiyacı olan bir tip oyuncu bulduğumuz zaman takviye yapacağız ama o güne kadar özellikle bugün tüm oyuncularımıza katkı verdikleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler