Selçuk İnan açıkladı! Galatasaray'da kalacak mı?

29.08.2017 - 17:39 | Son Güncellenme: 29.08.2017 - 17:39

Selçuk İnan açıkladı! Galatasaray'da kalacak mı?

AJANSSPOR ÖZEL- Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yorumcu Necati Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Necati Ateş önemli mesajlar verdi.

Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

'Welliton doğru isimdi'

"Sivasspor maçında tam hazır olmayan bir Galatasaray vardı. Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Forvete bir alternatif alınacak. Fakat bu isim Türkiye'den olmayacak. Bence Welliton doğru bir isimdi. Bu takımın artık kalitesi tartışılmaz. Zamanla takımda herkes skor yapabilecek"

 

'Nasri, Eto'o ve Menez'

"Galatasaray'ın şimdiden kamp dönemini iyi geçirmesi lazım. Kamp dönüşü zorlu Antalyaspor maçı var. Samir Nasri, Eto'o ve Menez gibi yıldız isimler aldılar"

 

'Arda'nın gelmesini istemiyorum'

"Arda Turan transferi çok zor. Arda'nın bu Galatasaray sevgisiyle ilgili değil. Barcelona Arda'yı satmak istiyor. Arda, Türkiye'de çok tartışılan oyuncu olmaya başladı. Ben Arda'nın gelmesini istemiyorum. Onu tanıyan birisi olarak, yurt dışında devam etmeli. Arda çok asist yapan ve gol atan oyuncu. M. United tercihi onun için iyi olacaktır. Neymar yokken Arda Turan'ı izleyebildik. Arda'nın Barcelona'da en büyük sorunu fazla süre alamamak oldu"

Selçuk İnan ne dedi?

"Selçuk İnan'ın A Milli Takıma çağrılması tartışmaya açık bir konu değil. Milli takımda Oğuzhan komedisi var. Gazetelerden takip ettim. A Milli Takım olayların takımı oldu. Emre de çağrılmayı hak etti. Arda'nın Emre'den güç bulacağını düşünüyorum. Selçuk ile 2-3 ay önce konuşmuştum. 'Gitmek kolay, kalmayı düşünüyorum. Taraftarın gönlünde nasıl taht kurmuşsam, başarılarımla yeniden anılayacağım' dedi"

(YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler