Galatasaraylı eski futbolcu Selçuk İnan'dan açıklamalar

Feride Kara
23.09.2022 - 20:23 | Son Güncellenme: 24.09.2022 - 00:35

Galatasaray'ın eski kaptanlarından olan Selçuk İnan Aykırı Sorular programına konuk oldu. İnan kariyeriyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı eski futbolcu Selçuk İnan'dan açıklamalar

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Selçuk İnan kariyeri hakkında Aykırı Sorular programında açıklamalarda bulundu. 

Babam koyu Fenerbahçeli

Selçuk İnan, sarı-kırmızılılarda yardımcı antrenörlük görevinden ayrılmasının ardından başka bir görevde yer almazken ailesiyle ilgili konuştu. İnan "Babam koyu Fenerbahçeli. Selçuk Yula'dan dolayı adımı Selçuk koydu ama ben hiç Fenerbahçe'yi tutmadım. Her zaman Galatasaraylıydım." dedi.

İzlanda frikiği Hakan Çalhanoğlu kullanacaktı

İzlanda maçında attığı unutulmaz frikik golünü anlatan Selçuk İnan: "İzlanda maçında Hakan Çalhanoğlu sahada olsaydı o frikiği bırakacaktım. Hakan oyundan çıkınca, Umut'a 'şimdi bir frikik olacak ve ben bu işi değiştirebilirim' dedim. Umut'tan da faul almasını istedim. Tüm bunlar gerçekleşince 'bu yazılmış ve gerçekleşecek' dedim." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Nef finale yükseldi
Habere Git

Burak ve Arda sorusu

Ekibimi kurdum. Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bazı görüşmelerim de var, sağ olsun başkanlar arıyor. Her an bir şey olabilir. derken Arda-Selçuk-Burak, eküri mi? sorusuna Selçuk İnan: "Eküri. Her zaman. Bazen fikir ayrılıkları olabilir, uzaklaşabiliriz ama kalpler bir olsun deriz ya. Bu, doğru bir söz. Ne olursa olsun kalplerimiz hep beraber." 

Fatih Terim'in hocalığı

Yardımcılığını yaptığı Fatih Terim hakkında konuşan İnan "Fatih Hoca ile 10 saat maç izliyorduk ve hoca hiç konuşmuyordu, sadece fikirlerimizi dinliyordu. Birçok antrenman ve oyuncu değişikliğine bizle karar veriyordu. Dışarıdan bakınca farklı gözükebilir ama yardımcılarının her fikrine değer veriyordu."

Senin için hazırladığımız haberler