Selçuk İnan, Aytaç Kara ve Yasin Özcan, Fenerbahçe Yenilgisi Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
29.01.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 21:54

Fenerbahçe'ye deplasmanda 5-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Selçuk İnan ile futbolculardan Aytaç Kara ve Yasin Özcan değerlendirmede bulundu.

Selçuk İnan, Aytaç Kara ve Yasin Özcan, Fenerbahçe Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı Enner Valencia (4) ve Batshuayi'nin golleriyle 5-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan ile futbolculardan Aytaç Kara ve Yasin Özcan açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: "Bireysel hatalar yaptık"

İlk olarak söz alan ve bireysel hatalarda dert yanan Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Maça çok iyi başladık. Fenerbahçe'nin baskısını biliyorduk, onu kırmak için çalışmıştık. İyi becerdik, öne de geçtik. Bu tip büyük takımlara karşı oynarken en az bireysel hatayla oynamalısınız. Bireysel hatalar yaptık." dedi.

"Burada maçı çevirmek kolay değil"

Fenerbahçe maçına aslında çok iyi hazırlandıklarını dile getiren İnan, "Gelen goller takımı düşürdü. İkinci yarının hemen başında da oyunu dengede tutmaya çalışırken gol yemek bizi düşürdü. Burada maçı çevirmek kolay değil. İyi hazırlanmıştık. İyi de mücadele ettik. Giresun ile final gibi bir maça çıkacağız. Sonra Hatay maçı var. Burada üzücü olan planlarımız tutarken bireysel hatalardan gol yemek üzüyor. Bizim için asıl hedef maçları şimdi başlayacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Fener'in de Enner Paşası var!
Habere Git

Aytaç Kara: "Bugün yine aynısını yaşadık"

Kasımpaşa'nın defansif orta saha oyuncusu Aytaç Kara ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Oyuna iyi başladık gol de bulduk. Pas yapmaya başladığımzı dakikalarda bireysel hatadan gol yedik. Bireysel hataları çok yapmaya başladık. Bugün yine aynısını yaşadık. Bu bireysel hataları azaltmamız lazım."

Yasin Özcan: "Takım iyice düştü"

Kasımpaşa'nın genç defans oyuncusu Yasin Özcan ise "Kendimiz diğerlerinden ayrı hissediyorum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Fedakarlık yaptım. Aslında oyuna iyi başlamıştık. Sonrada geçişten dolayı bireysel hatayla gol yedik ve takım iyice düştü." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler