Kaşımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan Van Aanholt ve Seferovic açıklaması

Burak Alaca
26.01.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 18:14

Kaısmpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan takımla adı geçen Galatasaraylı oyuncular Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic'in transfer olma ihtimallerini değerlendirdi.

Kaşımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan Van Aanholt ve Seferovic açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Takımın transferde ihtiyaçlarından bahseden genç çalıştırıcı, takımla adı geçen Galatasaraylı oyuncular için de yorumda bulundu.

"Birçok oyuncuya ilgimiz var"

Transferde takıma takviye olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan Selçuk İnan "Birçok oyuncuya ilgimiz var. Yönetimimizle, CEO'muzla iletişim halindeyiz. Gerekli takviyeler yapılacaktır. Şu anda o görüşmeler de devam ediyor, yönetim elinden geleni yapıyor. Tabi transfer yapmak kolay iş değil. En nihayetinde ihtiayç duyduğumuz bölgeler var, eksildik. Birkaç oyuncuyla yollarımız ayrıldı. Ama bizim işimiz sahada, teknik tarafta. Hangi oyuncuyla anlaşırız bilemiyorum. Sahaya konsantre oluyorum, elimizdeki oyuncularla neyi başarabiliriz ona kafa yoruyorum." dedi.

"Henüz somut bir şey yok"

Takımla adı geçen Galatasaraylı yıldızlar Patrick van Aanholt ve Haris Seferovic'in transferleri konunda ise genç çalıştırıcı "Konuşuluyor aslında. Oladabilir, net bir şey söylemek istemiyorum. birçok oyuncuyla konuşuyoruz onlar da bunlardan bazıları. Henüz somut bir şey yok, olursa öğrenirsiniz zaten." yorumunda bulundu.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa, "Ürdünlü Messi" ile anlaştı
Habere Git

"Fatih Terim'i görünce heyecanlandım"

Teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında eski hocası Fatih Terim'in İnan'ı tribünden takip etmesi konusunda yöneltilen soruya genç teknik adam "Öğretmen-öğrenci ilişkisi tabi ki devam etti. Aramızda bu taraftaki saygı hiç kaybolmadı. Ondan çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Sosyal hayatta da baba oğul gibiyiz. Çok uzun zamandır bütün ailesini tanıyorum. Öğretmen-öğrenci ilişkisi benim için çok önemli. her telefonla konuştuğunuzda bir şeyler öğrenebiliyorsunuz, farklı bir pencere açıyor. Maça geleceğinen haberim yoktu, görünce çok heyecanlandım. İlk maçımda bana destek olması, beni onore etmesi benim için çok önemliydi. Çok mutlu oldum geldiği için." yanıtını verdi.

"Arda Güler'in potansiyeli sonsuz"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında görüşleri sorulan Selçuk İnan "Potansiyelinin sonu yok bence Arda'nın. Öyle görüyorum ben. Bunları gerçekleştirdi mi? Hayır, ama gerçekleştireceğine inancım tam. Hakikatten son zamanlarda gördüğüm potansiyeli en yüksek oyuncu olabilir." dedi.

6 maçta 4 puan

Kasımpaşa'nın başına kasım ayında geçen 37 yaşındaki teknik direktör, mavi beyazlıların başında Süper Lig'de 6 maça çıktı. İlk maçına 15. haftadaki Sivasspor mücadelesi ile çıkan genç çalıştırıcı, bu 6 maçlık periyottan bir galibiyet ve bir beraberlikle 4 puan çıkarabildi.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'dan ayrıldılar, işte yeni takımları...
Habere Git

Kasımpaşa tehlikeyi hissediyor

Süper Lig'de 19 maç sonunda 19 puanı bulunan Kasımpaşa, 14. sırada bulunuyor. Paşa'nın ligin son sırasındaki Ümraniyespor ile 5, düşme hattının üst sınırındaki Sivasspor ile ise arasında 1 puan fark bulunuyor.

Fatih Terim'in yanında pişti

Selçuk İnan, Eylül 2020 ve Ocak 2022 arasında Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yaptı. İnan, deneyimli çalıştırıcının yanında tam 68 maçta görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler