Selçuk İnan: "Görmüş Olduğum Manzara Acı Ve Çaresizlik"

İsa Kethüda
07.02.2023 - 15:35 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 15:45

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Deprem anında ben de İskenderun'da ailemin yanındaydım" dedi. İşte İnan'ın açıklamaları.

Selçuk İnan: "Görmüş Olduğum Manzara Acı Ve Çaresizlik"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, deprem anında İskenderun'da ailesinin yanında olduğunu söyledi.

"Geceyi Hatay'da geçirdik ve depremi yaşadık"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir açıklama yapan İnan, "Hatayspor ile oynadığımız maçtan sonra kötü hava şartları nedeni ile takım olarak geceyi Hatay'da geçirdik ve depremi yaşadık. Deprem anında ben de İskenderun'da ailemin yanındaydım.

"Acı ve çaresizlik"

Tüm bölge halkı ile beraber bu korkutan anları ben de yaşadım. Deprem sırası ve sonrası görmüş olduğum manzara kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar acı ve çaresizlik dolu idi.

İlgini Çekebilir
Depremde 3549 vatandaşımız hayatını kaybetti
Habere Git

Görmüş olduklarım ne kadar acı ise sonrası güzel ülkemin, güzel insanlarının tek yürek canla başla yardımlaşması da bir o kadar içimi ısıttı.

"Daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söylemek istiyorum"

Devletimiz her ne kadar tüm imkanlarını seferber etsede, bölge halkının çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söylemek istiyorum.

"Destek ve birlik olma zamanı"

Hepimizin büyük-küçük, az-çok, maddi-manevi demeden destek ve birlik olma zamanı. Deprem vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yardım bekleyen enkaz altında bulunan insanların bir an önce sağ salim çıkarılması için dua ediyorum. Geçmiş olsun Türkiyem" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
10 ilde 3 ay ohal ilan edildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler