Selçuk İnan: "Maçı kazanabilirdik"

06.10.2024 - 21:45 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:29

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Selçuk İnan açıklama yaptı. Detaylar.

Selçuk İnan: "Maçı kazanabilirdik"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Antep'te teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

"Maçı kazanabilirdik"

Selçuk İnan, "Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar dilemek istiyorum. Bugün biraz yorgun geldiler. Çok iyi bir takıma karşı bir puan aldık. Maçı kazanabilirdik. Maçın başından sonuna kadar maçı kazanmak için oynadık, gol atmak için oynadık. İki takımda fazlasıyla mücadele etti.

"Önemli pozisyonlar yakaladık"

Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Yeni bir takımız. Gelişen bir oyun ortaya koymaya çalışıyoruz. Önemli pozisyonlar yakaladık. Doğru baskılarla, doğru duruşlarla merkezi kapatmaya çalıştık çünkü hareketli ve kaliteli oyuncuları var. Bu tür oyuncuları savunmak ve hücuma çıkmak kolay değil.

"5 ayda 2 maç yapmış oyuncularımız var"

Fazlasıyla da pozisyona girdik. Üzüldük ama son dakikada olsa Beşiktaş'a karşı puan almak önemliydi. İyi oyuncularımız var ama 5 ayda 2 maç yapmış oyuncularımız var. Onlar için kolay olmuyor. Badou 3. maçına çıktı. Onların adapte olması kolay değil.

"Yukarılara doğru inşallah tırmanacağız"

Gelişim göstermeli ve daha çabuk dahil olmaları beni mutlu ediyor. Onlara teşekkür ediyorum. lig uzun bir maraton, zor bir fikstür. Yukarılara doğru inşallah tırmanacağız" dedi.

"Açıkçası ben penaltı olmadığını düşünüyorum"

Maçta verilen penaltı kararının ağır olduğunu da ifade eden Selçuk İnan, "Bu tip penaltılar beni endişelendiriyor. Hakemlerimiz genç, yeni hakemler kazanmaya çalışılıyor ama fazla baskının da hakemleri geriye götüreceğini düşünüyorum. Ama bu tip hakemlerin takdir hakları rakipten yana oluyor. Bugün de aynısı oldu. Genç bir hakem vardı ama bugün kartları ve faulleri bizi oyundan düşürdü. Penaltı kararı çok ağırdı, açıkçası ben penaltı olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler