Selçuk İnan: "Teknik direktör olacağım ya da..."

06.11.2020 - 15:35 | Son Güncellenme: 06.11.2020 - 15:37

Türkiye A Milli Takım ve Galatasaray'ın eski kaptanlarından Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminde soruları yanıtladı. Teknik direktörlük yapmak istediğini açıklayan Selçuk İnan, milli takım, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Başakşehir ile Sivasspor'un performansını yorumladı. Selçuk İnan, Milan maçının yıldızı Yusuf Yazıcı'yı da tebrik etti.

Selçuk İnan: "Teknik direktör olacağım ya da..."

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da futbolu bıraktıktan sonra antrenör ekibinde yer alan Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Kariyer planı, kupa maçları, milli takım ve Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin performansı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklamalar…

“5 kupa kazandım, kupa kazanınca gurur duyarsınız”

Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncısı A Spor’a röportaj veren Selçuk İnan, ”Bütün takımlara kupada başarılar diliyorum. Çok önemli bir alan burası. Birçok takım mücadele ediyor. Maçlar da canlı yayınlanıyor. Futbolcuyken çok da kupa kazandım. Trabzonspor ile 1, Galatasaray ile 4 kupa kazandım. Toplamda 5 ediyor. Kupa kazanınca mutlu olursunuz, gurur duyarsınız. İnşallah oyuncu arkadaşlar da kupa kazanmanın onurunu yaşar” ifadelerini kullandı.

İnan, kupa eşleşmeleri öncesi ise “Hep öğrenen taraftaydık. Şimdi de öğreten taraftayım. Kariyerime teknik direktör ya da başka bir pozisyonda devam etmek amacındayım” dedi.

“A Milli Takım ile gurur duyuyorum”

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Futbol Takımı’nın gurur duyulacak bir ekip olduğunu söyleyen Selçuk İnan, “Milli Takım adına çok önemli maçlar var. Milli Takım ile gurur duyuyorum. Birçoğu eski arkadaşım. İyi bir jenerasyon yakaladık. Bu arkadaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Kolay işler değil. Ama çok iyi yoldalar. Saha dışında bir taraftar olarak başarılar diliyorum. En iyisini hak ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Başakşehir, Sivasspor ve Yusuf Yazıcı sözleri…

Öte yandan Selçuk İnan, Başakşehir ve Sivasspor’un galibiyetinin çok değerli olduğunu söyledi. Ayrıca Selçuk İnan, Lille formasıyla Milan maçında 3 gol atan Yusuf Yazıcı için de tebrik mesajını şu sözlerle paylaştı:

“Bu hafta ülke futbolu olarak önemli olaylar oldu. Başakşehir ve Sivasspor kazandı. Bizleri gururlandırdı. Yusuf Yazıcı adına da çok sevindim. Onu çok seviyorum. Beyefendi bir arkadaşımız. Sakatlık sonrası böyle dönmesi bizi çok mutlu etti.”

Senin için hazırladığımız haberler