Selçuk İnan ve Bilal Kısa'dan Süper Kupa açıklaması

04.08.2018 - 17:12 | Son Güncellenme: 04.08.2018 - 20:12

Galatasaray ile Akhisarspor Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. İki takım kaptanı Selçuk İnan ve Bilal Kısa maç öncesi konuştu.

Selçuk İnan ve Bilal Kısa'dan Süper Kupa açıklaması

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile Akhisarspor kaptanı Bilal Kısa, Süper Kupa maçı öncesi ortak basın toplantısı düzenledi.  İki futbolcunun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Bilal Kısa: Kazanmak istiyoruz

Yeni sezon inşallah hepimize hayırlı olur. Kazasız belasız bir maç olur. Bizim için güzel bir kamp dönemi geçti. Süper Kupa'yı kazanmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı kazanarak Akhisar tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Bizim için çok önemli bir maç. Kazanmak istiyoruz. Tabii ki oyun değişikliği olacak. Okan Hoca ile kupayı kazandık. Safet Hoca da bu ligi bilen bir hoca.

VAR sistemi hakkında

Oyuncular VAR sisteminde daha dikkatli olmalı. Olumlu şekilde etkileyecektir. Bu şekilde düşünüyorum.

"Önce dostluk kazansın"

Akhisar'ı kazandığı Türkiye Kupası'ndan dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizi Avrupa'da temsil edecekler. Başarılar diliyorum. Önce dostluğun kazanacağını düşünüyorum. Sonrasında biz kazanırız diye düşünüyorum.

"Kimse transfer edilmese de şampiyon takım var"

İnsanların transfer istemesi çok normal. Hazırlık maçları da ölçü değil. Hiç kimse transfer edilmese de geçen sezonun şampiyonu var. Bu kupayı kazanmak istiyoruz. Birbirini tanıyan futbolcular sahada olacak. Bunun avantaj olacağını düşünüyorum. Bu eğer kazanırsam 5. Süper Kupa olacak. Toplamda 12 olacak yanlış hatırlamıyorsam.

Selçuk İnan'dan Onyekuru yorumu

Çok önemli bir oyuncu olabilecek bir potansiyele sahip. Eğer çabuk adapte olursa ligimize damga vurabilir. Bence de faydalı olacak. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler