Selçuk İnan'dan Beşiktaş açıklaması

11.03.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 23:08

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Gaziantep FK'ya mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Selçuk İnan açıklama yaptı.

Selçuk İnan'dan Beşiktaş açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'nın, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası ev sahibi ekipte ilk maçına çıkan teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu.

"Ona göre strateji belirledik"

İlk olarak "Bizimkisi stratejik bir maçtı" diyen Selçuk İnan , şu ifadeleri kullandı:

"Maça hazırlanmak kolay olmadı. 2 gün önce geldik. Hemen bir şeyler değiştirmek kolay değil. Oyuncuların güvenini yukarı çıkarmak bizim amacımız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi niyetliydiler. İsteklerinin karşılığını aldılar. Bizimkisi stratejik bir maçtı. İstedikleri yerde olmasalar da çok kaliteli oyuncuları var. Ona göre strateji belirledik. "

"Taraftar bu galibiyeti hak etti"

Gaziantep FK'nın ligde kalması gerektiğini dile getiren İnan, "Her şeyden önce maçı kazanmak önemliydi. Çok mutluyum. Antep bizim için en önemli futbol şehirlerinden birisi oldu. burada hocalık yapmak benim için gurur verici bir olay. Hak ettiği renkli kimliğine Antep'i döndürmek hepimizin görevi. Taraftar bu galibiyeti hak etti. Bu ligde kalmayı hak ediyor. " dedi.

"Bunun için mücadeleye devam edeceğiz"

"Ateş hattından henüz uzaklaşamadık" diyen İnan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çok kritik bir zamanda geldik. Kendime inanıyordum, başkana bir şeye inanmıyorsam peşinden gitmem dedim. Oyuncuların bu kadar kısa sürede özveri göstereceğini de beklemiyordum. Çok motive oldular ama daha bitmedi. Daha uzun süre var. Ateş hattından henüz uzaklaşamadık. Amacımız ligde kalmak. Bunun için mücadeleye devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler