Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan Galatasaray İtirafı!

Akın Ungan
16.03.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 19:14

Son dakika haberleri | Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, açıklama yaptı. Selçuk İnan, Galatasaray hakkında itirafta bulundu. İşte detaylar...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan Galatasaray İtirafı!

Galatasaray'da 9 sene futbolculuk, 2 sene de Fatih Terim'in yanında yardımcı antrenörlük yaparak Sarı-Kırmızılılar'a hizmet eden Selçuk İnan, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Kasım ayında Kasımpaşa'nın başına geçen ve ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan İnan, hedefleri arasında Galatasaray'ın olduğunu belirtti.

"Oradaki insanların hala ihtiyaçları var"

Röportajın başında Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini hatırlatan Selçuk İnan, "Unutmayalım, desteğimize devam edelim. Oradaki insanların hala ihtiyaçları var. Elimizden geldiğince yardıma devam edelim. Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

"Bu benim ilk teknik direktörlük deneyimim"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Yaklaşık 4 aydır görevdeyim. Bu benim ilk teknik direktörlük deneyimim. Çok mutluyum. En mutlu olduğum şeylerden biri kendimle beraber takımımın da geliştiğini görebiliyorum. Takımın gelişime açık olması ayrıca mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Divan üyesi açıkladı! Galatasaray'dan transfere servet
Habere Git

"Ofans olarak henüz kafamdaki sonuçları alamadım"

Kasımpaşa'nın durumu hakkında sözlerine devam eden İnan, "Hem defansif hem ofansif birçok şeyi deneyebiliyoruz, artık sahaya yansıtabiliyoruz. Oyun olarak belli bir şeyi oturttuk. Her maç ayrı bir oyunu oynayabiliyoruz. Ofans olarak henüz kafamdaki sonuçları alamadım diyebilirim" açıklamasını yaptı.

"Tek hedefimiz seri galibiyetler"

Genç çalıştırıcı şunları kaydetti: "Tüm puanlara talibiz. Alt tarafta bu kadar çekişmeli bir sezon daha önce hatırlamıyorum. Bu da ligin kalitesini gösteriyor. Artık hocalar oyuncularına çok üst seviye antrenmanlar yaptırabiliyor. Artık her takım her takımı yenebilecek düzeyde. Alabileceğimiz kadar çok puan istiyoruz. Seri yakalamak istiyoruz. Bir maçı kazanıp öbürünü kaybedince çok uzaklaşamıyorsunuz aşağılardan. Tek hedefimiz seri galibiyetler"

"Hedefim A Milli Takım seviyesine çıkabilmek"

Teknik direktörlükte kariyer planlamasını anlatan Selçuk İnan, "Tabii ki hedeflerim var. Futbola  başladığımda hedefim olabilecek en üst seviyeye çıkmaktı. Kendi ülkemde en üst seviyeye çıkabildim. Teknik direktörlük kariyerimde de hedefim en yukarıda hocalık yapabilmek. A Milli Takım seviyesine çıkabilmek. Eğer futbolun içindeyseniz işin zirvesi orası oluyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu
Habere Git

"Klopp'un sistemini benimsiyorum"

Dünya futbolunda örnek aldığı teknik direktörler arasında Liverpool hocası Jurgen Klopp'un olduğunu söyleyen Selçuk İnan, "Onun sistemini benimsiyorum. Ama her zaman bulunduğunuz takım, ortam onu yapmaya engel olabiliyor. Kolay değil. Oyuncu kalitesi, maddiyat, seyirci gibi faktörler var. Neredeysem, oranın en iyisini yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

"Kendimi Galatasaray'da görüyorum"

Kendisini Galatasaray teknik direktörü olarak hayal ettiğini belirten Selçuk İnan, "Tabii ki kendimi Galatasaray'da görüyorum. Hayatım boyunca en üstü hedefledim hep. Galatasaray Türkiye'de en üst seviye" açıklamasını yaptı.

"Zamanı geldiğinde layıkıyla yerine getiririm"

Selçuk İnan son olarak şunları ekledi: "Orada 9 sene futbolculuk, 2 sene de yardımcı antrenörlük yapmış biri olarak, defalarca kupalar kazanmış biri olarak, kaptanlık yapmış biri olarak orada teknik direktörlük yapmak tabii ki benim için çok büyük onur. En büyük hedeflerden bir tanesi. İnşallah zamanı geldiğinde, oraya layık görüldüğümde, o görevi layıkıyla yerine getiririm"

Senin için hazırladığımız haberler