Ersun Yanal'dan Selçuk İnan ve Arda Turan itirafı

Feride Kara
21.02.2022 - 18:32 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 18:52

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen Selçuk İnan ve Arda Turan transferinde kendisinin oynadığı rolü anlattı

Ersun Yanal'dan Selçuk İnan ve Arda Turan itirafı

Son olarak Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan ve 2011-2020 yılları arasında sarı-kırmızılılarla büyük başarı yakalayan Selçuk İnan'ın kariyerinin başında yaşadıklarını Ersun Yanal anlattı.

 N'apıyoruz biz bu çocuklarla' dediler ama...

NTV'de "Kırılma Anı" programına konuk olan Yanal, Vestel Manisaspor'u çalıştırırken Selçuk İnan'ı Çanakkale Dardanelspor'dan nasıl transfer ettiğini anlattı. Yanal "Selçuk İnan için ben gidip pazarlık ettim. Hatta Mehmet Topal'la ikisini aldım. 'Çok fazla oluyor, bir tanesini alalım' dedikleri için Selçuk'u aldım. Hatta kimse de tanımıyordu 'Nereden çıktı bu çocuk. N'apıyoruz biz bu çocuklarla' dediler ama Selçuk antrenmana çıkınca bizim arkadaşlar, 'Futbolcuymuş bu' dediler." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Torrent kanunları! Maç sabahı flaş karar
Habere Git

Arda Turan'ı beş dakikada transfer ettim

Arda Turan'ı da transfer ettiği günleri anlatan Ersun Yanal "5 dakikada Vestel Manisaspor'dan transfer ettim "Oyuncu kalitesi eskiden daha iyiydi, şimdiye göre daha fazla futbolcu bulabiliyorduk. Örneğin, -o dönemki adıyla- Vestel Manisaspor'da çalışırken Arda Turan'ı çok rahatlıkla gidip 5 dakikada aldım. Galatasaray ile anlaşma yaptık. Arda bizde 2 sene oynayacaktı. Kimse talep etmiyordu, gidip aldık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler