Kasımpaşa'da Selçuk İnan Dönemi Son Buldu

Orhan Gülek
18.03.2023 - 21:11 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 10:40

Son dakika spor haberleri.... Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Selçuk İnan ile yollar ayrıldı. İşte haberle ilgili tüm detaylar....

Kasımpaşa'da Selçuk İnan Dönemi Son Buldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 26. haftasında Ümraniyespor'la sahasında 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'dan ayrılık kararı çıktı. 15. haftada takımın başına geçen Selçuk İnan, Kasımpaşa ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Resmi açıklama geldi

Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada, "Teknik Sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan sonra Kasımpaşa'ya gelmişti

2020 yılında aktif Futbol kariyerine nokta koyan Selçuk İnan, Galatasaray'da Fatih Terim'in yanında yardımcılık yaparak antrenörlük kariyerine başlamıştı. Tecrübeli futbol adamı bu sezonun 15. haftasında ise sürpriz bir şekilde Kasımpaşa'ya imza atmış ve İstanbul ekibinin başına geçmişti.

13 maçta 3 galibiyet

Kasımpaşa'nın başında 13 maça çıkan Selçuk İnan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Son olarak bugün İstanbul derbisinde Ümraniyespor'la 1-1 berabere kalan Paşa'dan ayrılık kararı çıktı.

Kasımpaşa 25 haftada üç hoca eskitti

Kasımpaşa, daha lig bitmeden üç hoca eskitti. Sezona geçen sezon takımı kümede tutmayı başaran Sami Uğurlu ile başlayan mavi beyazlılar, üçüncü haftanın sonunda yolları ayırdı. Kasımpaşa, daha önce de takımı emanet ettiği ama prolisansı olmadığı için ayrılmak zorunda kaldığı Şenol Can'ı yeniden takımın başına getirdi. Fakat Can ile beraberlik de 13 maç sürdü. Kasımpaşa yönetimi takımı Selçuk İnan'a teslim etti. İnan da böylece ilk kez teknik direktörlük deneyimine başladı. Bu birliktelik de 12 maç sürdü. Kasımpaşa 25 maçta 3 hocayla 26 puan topladı.

Süper Lig'de 7 takım teknik direktör değiştirdi

Deprem nedeniyle çekilen Atakaş Hatayspor'u hariç tutarsak, Süper Lig'de bu sezon şu ana kadar toplam 7 takım teknik direktör değişikliğine gitti. Söz konusu takımları ve yaptıkları teknik direktör değişiklikleri şöyle: 

 

SÜPER LİG'DE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİREN KULÜPLER
Kulüp Giden Teknik Direktör Gelen Teknik Direktör
Beşiktaş Valerien Ismael Şenol Güneş
Trabzonspor Abdullah Avcı Orhan Ak (Geçici)
Arabam.com Konyaspor İlhan Palut Aleksandar Stajonevic
MKE Ankaragücü Mustafa Dalcı, Ömer Erdoğan Sedat Ağçay
İstanbulspor Osman Zeki Korkmaz Fatih Tekke
Corendon Alanyaspor Francesco Farioli Ersun Yanal
Kasımpaşa Sami Uğurlu, Şenol Can, Selçuk İnan ?

 

Senin için hazırladığımız haberler