Selçuk Şahin'den Sabri Sarıoğlu yorumu!

19.07.2017 - 15:55 | Son Güncellenme: 19.07.2017 - 15:55

Selçuk Şahin'den Sabri Sarıoğlu yorumu!

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’in çiçeği burnunda takımı Göztepe’nin yeni transferi Selçuk Şahin, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı. Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, kariyeri, planlamaları ve hedefleri hakkında dikkat çeken sözler söyledi. Şahin’in Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Gençlerbirliği’nden neden ayrıldı?

Ben Gençlerbirliği’nde çok güzel bir 1,5 sene geçirdim. Ankara’da çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar geliştirdim. Benim adıma başarılı bir zaman geçti diyebilirim. Açıkçası sezon bitmeden kulüple oturduk anlaşmak için. Belli bir noktaya geldik. Ama ondan sonra görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Göztepe’den de teklif geldi. Göztepe kulübünün çok önemli bir tarihi ve çok önemli bir taraftar grubu var. Teklif gelince de Göztepe maceramız başlamış oldu.

Süper Lig’de kalıcı olabilecekler mi?

Göztepe’nin amacı ligde düşmemeye oynayan bir takım olmak değildir. Daha çok yukarıları hedefleyen bir takım olmak istiyoruz. Açıkçası yapılan transferler de lige yeni çıkan bir takım için oldukça iyi. İsim olarak önemli oyuncular alındı. Takım olmak ise başka bir şey. Onu saha içinde oluşturmamız lazım. Daha da oyuncular katılacaktır. Bu transferlerle birlikte üst sıraları zorlamak istiyoruz. Lige yeni çıkan takımlar için ilk sene kolay geçmiyor. Ama kadroya alınan oyuncular Süper Lig deneyimi olan oyuncular. Dolayısıyla lige renk katacağımızı düşünüyoruz. Hedefimiz üst sıralarda yer alabilmek.

"Amacım düzenli olarak forma giymek"

Bütün amacım tabi ki düzenli olarak forma giymek. Gençlerbirliği’nde sakatlıklar ve cezalı oluşumun dışında hep oynadım. Yaşımız ne kadar ilerlese de kendinize iyi bakınca saha içinde rahat olabiliyorsunuz. Elbette düzenli olarak forma giymek istiyorum. Çok güçlü bir kadro kuruyoruz. Bu kararı verecek olan hocamızdır. Göztepe’nin başarısı için elimizden geleni yapacağız. Hocamız Tamer Tuna da oynatacağı oyuncuyu seçecektir. Önemli olan Göztepe’nin başarısıdır.

"Sabri, Göztepe’ye katkı sağlayacaktır"

Sabri Sarıoğlu haberlerini basından takip etmiştim. Sabri çok önemli bir oyuncu. Uzun yıllar Galatasaray’da oynadı. Çok önemli bir oyuncu. Üst düzey kariyerde bir futbolcu. Mutlaka bu kulübe katkısı olacaktır. Bu tarz oyuncuların kulübe katılması bence çok önemli. Yabancı oyuncu kuralını biliyorsunuz. Türk oyuncuların, ligi bilen isimlerin takımlara katılması önemli diye düşünüyorum. Bu anlamda önemli bir transfer. Göztepe’ye de katkı sağlayacaktır. Umarım Galatasaray’da gösterdiği başarıyı üstüne koyarak burada da gösterir.

"Yıldız oyuncuların Türkiye’ye gelmesi önemli"

Süper Lig’e önemli oyuncular geldi. Kalite mutlaka artacaktır. Yayıncı kuruluşun ödeyeceği rakamlar da önemli. Mutlaka yeni gelen yıldız transferler lige renk katacaktır. Vagner Love, Samuel Eto’o gibi isimler gelmeye devam ediyor. Bu oyuncular Anadolu takımlarına gelmelerine rağmen çok önemli katkılar sağladılar. Kaliteli oyuncularla lig daha da keyifli olacaktır. Umarım keyifli bir lig olur. Yıldız oyuncuların Türkiye’ye gelmesi elbette güzel.

Futbolu bıraktıktan sonra futbolun içinde kalacak mı?

Ömrümüz futbolun içinde geçti. Futbolun dışında bir şey yapabilir miyim? Onun kararını henüz vermiş değilim. Teknik direktörlük stresli bir iş. Ama biz bu stresi zaten yakından biliyoruz. Aynı stresle yaşamak istersem olabilir. Hocalık lisansı almak istiyorum. Ama onu yapar mıyım? Henüz karar vermedim. Futboldan sonra açıkçası 1 sene uzaklaşmak, kafamı dinlemek istiyorum. Böylece doğru karar vereceğimi düşünüyorum. Şu an net bir kararım yok ama futbolu sevdiğimiz için futbolun içinde yer almak isterim.

"2 yıl daha futbol oynamak istiyorum"

Yaşım artık 36 oldu. Hayatın bir gerçeği var. Yaş ilerledikçe ister istemez bu sporda zorlanıyorsunuz. Şu anki kafa yapım ve vücudumu dinlediğim zaman 2 sene daha oynamak isterim. Her şey yolunda giderse bu hedefimi gerçekleştirmek ve 2 sene daha futbola devam etme hedefim var.

Göztepe taraftarlarına mesajı…

Göztepe taraftarları çok önemli. Lige çok renk katan bir taraftar grubu. Başarılı olmak ve onları mutlu etmek istiyoruz. Bizi saha içinde belki formsuz, belki yanlış pas atan biri olarak görebilirler. Ama hiçbir zaman mücadeleyi bırakan bir yapıda görmeyecekler. Bunun sözünü verebilirim. Mücadele anlamında sahada her şeyimizi vereceğiz. Taraftarlarımız her zaman yanımızda olsunlar, bize destek versinler. Biz Göztepe futbolcuları olarak bu kulübe yakışacak şekilde mücadele edeceğiz ve ligi de olabildiğince üst sıralarda bitirmeye çalışacağız.

AJANSSPOR ÖZEL
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler