Seleznyov: 'Galatasaray'a gitmek için başkana yalvardım'

05.09.2018 - 13:13 | Son Güncellenme: 05.09.2018 - 13:13

Akhisarspor'un golcüsü Yevhen Seleznyov, Galatasaray'ın transferin son gününde kendisini transfer etmek istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Akhisarspor'un golcüsü Yevhen Seleznyov, Galatasaray'ın transferin son gününde kendisini transfer etmek istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın Akhisarspor'un Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznyov için girişimlerde bulunulduğu ortaya çıktı. 

Football 1' e konuşan Seleznyov, “Transferin son gününde teklif geldi. Galatasaray'a gitmek için başkana yalvardım. Çünkü Galatasaray’da oynamak benim hayalimdi. Ancak ne beni dinlediler ne de Galatasaray'ı. Gitmeme izin vermediler” dedi.

Yeşil-siyahlı ekibin yönetimiyle arasında geçen diyaloğu da aktaran 33 yaşındaki golcü oyuncu şöyle devam etti: “Bana dediler ki ‘milyarlık bir teklif alsak da seni bırakmayız’. Dürüst olmak gerekirse bu can sıkıcı bir durumdu. Tabii diğer yandan size değer verildiğini gösteriyor ama dediğim gibi Galatasaray benim hayalimdi."

Kardemir Karabükspor’da 31 maçta 8 gol kaydeden Ukraynalı santrfor, Akhisarspor’da ise 25 maçta 12 gol kaydetti. Seleznyov, Türkiye’de en çok gol attığı takım olan Galatasaray’a ise 6 maçta 6 gol attı. (Goal Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler