Selim Ay: Gedson Fernandes'in pozisyonu penaltıydı

Feride Kara
11.02.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 22:49

Düşme hattında yer alan iki takımın mücadelesinde Altay ile Rizespor yenişemezken maçın ardından Çaykur Rizesporlu oyuncular Selim Ay ve Tarık Çetin konuştu

Selim Ay: Gedson Fernandes'in pozisyonu penaltıydı

Maçın ardından konuşan Selim Ay: "Pozisyona tekrar baktım penaltı. Fırat Hoca neden vermedi? Onu da bilmiyorum. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve penaltı pozisyonumuz vardı. VAR'dan golümüz döndü ama VAR'dan penaltıyı alamadık." ifadelerini kullandı. 

 VAR çağırınca biz rahatlamıştık

Ay "Fırat hoca saygı duyduğum bir hakem. Her konuda anlaşabiliyorsun. Kaos ortamı yaratmak için konuşmuyorum. Direkt penaltı. İnsanlar bazı maçlarda verilen yanlış kararlardan dolayı kuralları da biliyor. Pozisyonun neden penaltı olmadığını sordum. VAR çağırınca biz rahatlamıştık. Gedson'un pozisyonla alakalı, top değil, penaltıyı aldığını söyledi.

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes ikinci maçında Süper Lig rekoru kırdı!
Habere Git

VAR'dan golümüz döndü ama VAR'dan penaltıyı alamadık

Gedson'da adamın önüne ayağını atıyor. Direkt darbe. VAR çağırıyor, ama Fırat Hoca vermedi. Bugün Rizespor, yarın başka bir takım... Her çıkan hakemlerle ilgili sıkıntısını dile getiriyor. Bazı yorumcular kendi duygularıyla yorum katıyor işin içine. Ve çoğu bu kuralları da bilmiyor. Daha da kaos ortamı oluşuyor. Pozisyona tekrar baktım penaltı. Fırat Hoca neden vermedi? Onu da bilmiyorum. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve penaltı pozisyonumuz vardı. VAR'dan golümüz döndü ama VAR'dan penaltıyı alamadık. Herkes hevesli. Çok kaliteli ayaklar geldi. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Kimseyi üzmeden iyi bir yerde ligi bitireceğiz inşallah."

1 puan da olsa puan ile döndüğümüz için mutluyuz

Çaykur Rizesporlu Tarık Çetin  "Öncelikle buraya 3 puan için geldik. Aslında pozisyon da yakaladık. Buradan çok daha farklı ayrılabilirdik. 1 puan da olsa puan ile döndüğümüz için mutluyuz. Hafta için antrenman kaçırmama rağmen bu süreçte ben de takımıma destek oldum. Açıkçası sakatlığım beni zorluyor. Ama devam etmemde bir sakınca olmuyor. Doktorların oynamam durumunda sıkıntyı olmayacak dediği zaman ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum" 

Senin için hazırladığımız haberler