Rizespor'da Selim Ay Takımın Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Akın Ungan
09.03.2022 - 19:29 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 20:10

Kasımpaşa maçına hazırlanan Çaykur Rizespor'da Selim Ay, açıklama yaptı. Selim, takımın ligdeki durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Rizespor'da Selim Ay Takımın Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor'da tecrübeli stoper Selim Ay, açıklamalarda bulundu. Selim, takımın ligdeki durumu hakkında değerlendirme yaptı.

"Ah, tüh, vah denilecek vakit değil"

Selim Ay, camianın desteği ile sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini hatırlatarak, “Evet zorlu ve sıkıntılı bir süreçteyiz. Biz de hatalarımızın farkındayız. Rizespor’a gönül veren herkes yaptığı hatalardan ders alıyordur. Ah, tüh, vah denilecek vakit değil. Birbirimizi eleştirecek vakit hiç değil." dedi.

"O desteğin karşılığını sahada veremedik"

Tecrübeli futbolcu, "Tamamen birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonuna kadar elimizden geldiğince Çaykur Rizespor için en iyisini yapmaya çalışmamız lazım. Bu hafta iç saha maçımızda çok iyi bir destek vardı ama biz o desteğin karşılığını sahada veremedik. Daha samimi bir şekilde söylemek gerekirse çok kötü oynadık." şeklinde konuştu.

"Çaykur Rizespor düştü, tüh, vah diyen hiç kimseye kulak asmadan mücadele edeceğiz"

Selim Ay, "Kabullenilmeyecek bir şekilde, final havasına yakışmayacak bir şekilde oynadık. 2 tane beklemediğimiz anda yediğimiz gollerle gardımız düştü. Bunun psikolojisi kolay değil ama bu final havasında bunu yapmamamız gerekiyordu. Biz, bize verilen destekten çok mutlu olduk. Bu hafta olduğu gibi etrafa kulak asmadan ‘Çaykur Rizespor düştü, tüh, vah’ diyen hiç kimseye kulak asmadan elimizden geldiğince sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Önümüzde 10 tane oynanmamış maç var"

‘Çaykur Rizespor düştü’ diyenlere kimsenin itibar etmemesi gerektiğini dile getiren Ay şunları kaydetti: “Çok cümleleri seçmeden direk söylüyorum. Çok kötü bir oyun sergiledik. Finale yakışmayan bir oyun sergiledik ama geriye dönmenin hiçbir faydası yok."

İlgini Çekebilir
Alexis Perez açıkladı: G.Saray ve Beşiktaş...
Habere Git

"Önümüzde 10 tane oynanmamış maç var ve biz elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacağız. Benim ricam; eşiniz dostunuz, akrabanız ‘Yok biz düştük, bu saatten sonra zor’ diyen insanlara hiç itibar etmeyin, inanmayın, dinlemeyin bile. Yanlış anlamayın bensem ben de gelmeyeyim buraya, sizseniz siz de gelmeyin. Bunu sitem olarak algılamayın, pozitif enerjimizi bozmaya müsaade etmeyin”

Senin için hazırladığımız haberler